「英國留學撚入」(2)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
Tb test full到呢
通常用dse報 如果要retake的話
啲大學睇唔睇combined result
定係要full cert多
IC Structure 都幾認真下 其他唔知
有冇University of Glasgow同學仔呀
留個TG一齊傾下計呀
Chester
竟然有都係今年入學?
係丫,我讀master我都係第一次見有其他香港人讀Chester
我degree仲以為無人讀chester
嚟緊去cardiff
有時未俾係qualification 嘅問題,佢係firm come first serve, 可能好多人apply個陣順手apple埋GSS, 咁一有offer就自動批。
student room依啲外國連登都係信5成算...始終唔知佢個algo點run。咁巴打你有冇take到個offer?
congrats 巴打咩科?。
Economics. 話說你有冇打疫苗?出面吹緊風話唔打唔比走。雖然連燈,但林奠又真係講過類似嘅野,癲起上黎咩都做得出
依個都係考慮嘅野之一。始終歐盟推緊vaccine passport,成事只係遲早嘅事。但又心思思想等第二代
話說你係research track or Msc?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞