有冇人不問價掃緊GBTC

336 回覆
38 Like 8 Dislike
唔係短炒既買gbtc 簡單輕鬆無煩惱
google下佢呢間垃圾歷史先啦
可短炒勿strong hold,要strong hold可以考慮MSTR
啲人掃到上天 隻隻25-40%盤後再10% 盤中btc回佢地隻隻都冇回cls 真係搶貨搶到
柒6先買gbtx
人柒的開股票account 咪一樣比人偷
乜binance客服要排3粒鐘嘅咩
利申:email客服人哋一個鐘覆 在線人工客服排咗幾次都係30分鐘唔洗
正正經經買crypto好過啦
契媽都有揸 gbtc

有幾唔正經
如果weekend跌 GBTC可能會走唔切 渣crypto咪會走到

如果呢句野岩聽
可以用我條link開Binance account, 用呢條link開account 你交易費會有回佣比你,比平常人多
https://accounts.binance.com/en/register?ref=AWH8XZID
我睇佢上50萬鎂

Weekend 波幅關我尻事咩

唔睇好長線就不如唔好買
咪傻,契媽係equity fund,如果容許買crypto早買咗,佢點會硬食gbtc個溢價
btc etf 反智撚
centrlized decentralization
而家premium 都好細

一般人買又有乜問題?

可以唔使煩 exchange wallet d 野

又可以有借貸力
weekday都有限交易時間
2017年尾用左4日就由2萬飛到落1.55萬
之後咁就過左兩年先上番
走一定走到 到個最後價係點就唔知啦
咁咪好易俾人震走?
收咗市/weekend都trade唔到
用hard wallet咪無事
年薪20-30萬都冇,係呢到有呢類人咩
IB買唔到
買到 你去trading permission 個度改setting
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞