有冇人不問價掃緊GBTC

336 回覆
38 Like 8 Dislike
佢唔係咁解,間公司無業務只得btc,平均1股=0.001btc,所以btc升間野就升,btc跌間野就跌,之前大溢價就係有傻仔買,其實個時佢去交易所仲平,理論上幣價43000,你有錢將間gbtc掃到上50都無問題
我開張期好過佢
買mstr好過
要setting到剔返penny stock先可以買
要增發股份,同埋間gbtc出完股票買完btc無佢既事,同埋已經算跟得好貼,溢價係老散唔願去交易所/懶,咁食溢價對間公司都無影響,溢價高到一個點就會有人賣gbtc去返交易所買
直接買btc唔會好啲咩 好容易
依家再唔入就真係喊了
Cash out 麻煩
現價入唔入好 好掙扎
放左mara正股之後買左半年後30call 佛系投資
今日汁幾多 師兄
今日持倉個D都好生性
SOFI係咪買唔到
搵咗好耐都搵唔到
經過GME一事仲問?
有人開post已經太遲
問得呢句勸你唔好入
正正經經玩返啲正常嘢
44入好唔好
係 要合資格人士先買到 年薪廿萬定30萬或者機構
好撚鳩屎早知用支牛算
美國史無前例咁樣放第二輪水,自己估吓Bitcoin, Ethereum 會升到上去乜嘢位?用膝頭哥都諗到啦!

覺得一年內美國可以收水咩? 乜嘢都係睇水流。到佢話唔再放水或者收水嗰陣時,Bitcoin, Ethereum仲喺度狂升,啲人喺度又話乜嘢大時代又話經濟完全回復,嗰陣時先係最伏,先係最後瘋狂。
😎😎😎😎🚀🚀🚀🚀🚀💎💎💎💎💎🙌🙌🙌🙌
QE alone, and QE plus fiscal spending, are two very different things when it comes to affecting broad money supply.

Lyn Alden 2/6/21

Broad money is now going vertical...

Base money = 以前嗰啲 QE, 啲錢大多數留喺銀行體系,唔會出街
Broad money supply = 出咗街啲錢,今次係洪水泛濫🤣🤣🤣🤣🤣😰😰😰😰😰

正股又有閒錢預放1年都冇問題就可以入最壞可以跌90%,最好就無限 你自己諗
仲有冇得買 要幾多蚊入場
ig黑期、大把工具炒,幾錢入場費任均選擇,不過期同股票唔同,小心比人斬倉
要電匯個啲好痳煩
Lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞