我叫你未來熱~

169 回覆
41 Like 10 Dislike
真係改返 你叫你未來熱

未來熱係自稱來
講到我地幫佢改咁

咁呀...

我叫你 柒到熱
你叫你 未來熱

柒頭熱會唔會岩音d
真係改返 你叫你未來熱

未來熱係自稱來
講到我地幫佢改咁

咁呀...

我叫你 柒到熱
你叫你 未來熱

柒頭熱會唔會岩音d

打錯
有冇demo聽下
球王阿里踢你下蔭 球球中腳嚇到尿滲,
茅柴化作法語外語,同樣也是茅柴

矛柴叫刺最貼切合襯,矛柴踢到見血最興奮,
連名帶姓會更接近你,還是更陌生?

+ 打到完全忘了姓氏,是為了英超的榮譽,
總記得神情和語氣,零二啦喂,快去屋企打機!
我叫你未來熱,你說這英超可像你?
MMA 也是你,仆街仔也是你,
攞三分也用這個拳頭懲罰你...
你叫你,未來熱,然而Champ不champ一樣美!
失三分會揼你,不失分也揼你,
輸親波我用拳頭埋牙馴服你!打得多麼任性!

如何拍攝你也入勝,如何叫你會更動聽,
長城變作世界名勝,同樣也是長城!
如何叫你會引致幻聽?如何叫你你最有反應?
連名帶姓會怪我任性,還是太偽正經?

repeat +

你說你未來做歐洲冠軍 輸比甲喎,
其實你未來狂魔只要等 ,
未來用盡潛能來揼我,
阿利曼愛沒法比...
我叫你未來熱,你說這槍手可像你?
Number 1也是你,Second Place也是你,
Harry Kane也用這個頭槌懲罰你...
你叫你,柒頭熱,然而win不win一樣美!
基斯甸也是你,Harry Kane更像你,
一輸波就在這個球場鋤獲你!收咧應該合理![

連人帶腳再踢你後背 還是踢下半身
屌你老母作撚左3日都仲未有full ver
屌你老母作撚左3日都仲未有full ver

好難諗麻屌
其寶未來熱係邊度黎 想知好耐

上年輸撚左英超 熱狗係自己狗竇打飛機話
好叻咩 熱刺有未來 之類
比mon post狗mon到

唔記得邊隻車狗入熱post串佢輸波打人
有隻熱咪唔gur咁話
我哋有未來
你哋呢?
世三?

點知今年世三即刻拎番冠軍

我叫你未來熱,你說這英超可像你?

連名帶姓會怪我任性,還是太偽正經?

repeat +

未來用盡潛能來揼我,
阿利曼愛沒法比...
我叫你未來熱,你說這槍手可像你?
你叫你,柒頭熱,然而win不win一樣美!
一輸波就在這個球場鋤獲你!收咧應該合理![

連場惡鬥會 以武會友 全力踢在半身

上年輸撚左英超 熱狗係自己狗竇打飛機話
好叻咩 熱刺有未來 之類
比mon post狗mon到

唔記得邊隻車狗入熱post串佢輸波打人
有隻熱咪唔gur咁話
我哋有未來
你哋呢?
世三?

點知今年世三即刻拎番冠軍

如何叫你最貼切合襯,如何叫你你會更興奮,

總記得神情和語氣,無字暗語,你也心中有知!
我叫你柒頭熱,你說這英超可像你?

連場惡鬥會以武會友,全力踢在半身?

repeat +

你要養分和露水,在盤內小心灌溉,
其實我未來狂魔只要等 ,
未來存在仍然還是我,
阿記亦是任我屌...

我叫你柒頭熱,你說這槍手可像你?
你叫你,未來熱,然而Champ不Champ一樣美!
一輸波就在這個球場鋤獲你!收咧應該合理!

我叫你柒頭熱,你說這英超可像你?

連場惡鬥會以武會友,全力踢在半身?

repeat +

未來用盡潛能來揼我,
阿利曼愛沒法比...
我叫你柒頭熱,你說這槍手可像你?
你叫你,未來熱,然而Champ不Champ一樣美!
一輸波就在這個球場鋤獲你!收咧應該合理!
睇最新
舒比甲wall
可以搵人唱了
爭英超 冇預你 金章安 笑柒你
拳王對腳會引致殘障 抬住上白車
爭英超 冇預你 金章安 笑柒你

100分

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞