書包盤 easy cashed

1001 回覆
63 Like 10 Dislike
老實講,我睇左咁耐,真係忍唔住出聲
,講下我內心話
我由高登睇住書包出水
初初出名燈神,個個見到佢出水
都問候佢話做乜同路,好似佢買左就未踢已經輸八成咁,果陣既書包,唔理班人點話佢
佢都將自己既心水放出黎,呢份堅持連雨狗都比唔上
見住佢由燈包變包蛇,由當初人見人驚,
留個言都比人喊打同問候屋企人,進化到出水都有人吹奏,一齊屌波,我諗呢個係佢堅持既成果
同當初盧f1比人插,之後變盧蛇,再有人改歌歌頌佢差唔多

歌頌盧蛇係必須
書包點做到 好彩你估波姐 買左仲得了

就係有買

對家
重點,賭波有贏有輸既,人有三衰六旺
冇得你唔信,不過賭仔輸錢梗有野去瀨
依家人地去出水比你地,輸打就贏要
人地贏果陣,你地又有冇實際上支持過人
到輸果個時候,一個二個就血汁屌老母
就矛頭指向出水果個 係咪連腦都輸埋
賭波都有大細啦,二份一機會,中就中架喇
黑起上黎,南華對疤都可以比南華炒個其他
你地夠膽講一場波入面下一分鐘發生咩事?
喂,你地咁撚勁,不如你地都學包蛇出水啦
講明先,贏左我唔會出聲,輸左我第一個衝出黎屌勻你全家
老老豆豆,你地咁撚樣,可以有三個選擇架
第一個,繼續支持佢,唔好輸打贏要
第二個,唔理佢,見佢出水同路唔怕咪跟下
第三個,咁撚唔輸得,一係買對家,一係就戒賭啦,再唔係可以捕係波po,見人派錢就鳩衝埋去乞,咁就唔洗賭都可以有收入
依家某部份既連登仔,越黎越低汁
輸錢輸到連品格都輸埋
真心覺得包蛇好忍得
燈都賣到料 真係寫個服字
燈都賣到料 真係寫個服字

Hi聖誕
屌你老母臭閪死全家

你輸唔起呀?

屌你老母臭閪死全家

你輸唔起呀?

咁岩呀

撚狗人人有責
輸唔起就唔好賭啦 自己無眼光怪人燈

公道說話 包子 蠃就當你神 豬就當你狗

包子好橙
公道說話 包子 蠃就當你神 豬就當你狗

包子好橙

呢句真

呢句真
23/5

英格蘭U20😭
瓦努阿圖U20 +4😭
德國U20😭
阿根廷U20😭
即場鹿島鹿角 10.5角細😭
即場川崎前鋒第四隊冇入球😭
柏斯波利斯😭
即場古澤斯坦10.5角細😭
即場古澤斯坦波膽試少少1-3,1-4😭
巴黎FC 主 [0]😭
蒙特維多國民隊 平半盤😭
又中
吹奏了 書蛇 書蛇 書蛇

輸蛇

出太快 買唔切
你真係好撚勁
包爺又燈
係出就早2分鐘出啦,下下開波前幾秒出
包包好波 又跟到場
多謝包爺,今日買埋紅鑽對家,連贏10場單場
多謝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞