書包盤 easy cashed

1001 回覆
63 Like 10 Dislike
屌你老母臭閪死全家

你輸唔起呀?

咁岩呀
屌你老母臭閪死全家

你輸唔起呀?

咁岩呀

撚狗人人有責
輸唔起就唔好賭啦 自己無眼光怪人燈
不如包蛇出8場入球單雙黎串下
一次過出 我落1k
屌你老母臭閪死全家

又唔係渣住支槍避你買,確認落住果個係你wor
屌你老母臭閪死全家

垃圾仔係咁
屌你老母臭閪死全家

垃圾仔係咁

不過公道d講句叫人派又真係核凸左d
但係如果大家跟書包(對家)贏到大錢 主動報答佢 都是

書包show真飛輸錢既話我真係唔介意幫下佢 幾得意

利伸書包fans

出晒真飛啦
輸到冇 先估下波咋
屌你老母臭閪死全家

你唔睇我channel 咪得囉
屌你老母臭閪死全家

你唔睇我channel 咪得囉

支持書包
Btw dllm
笑撚死我

撐書包蛇到底我讀緊幼稚園上高登就見佢派錢

巴黎反cup

出晒真飛啦
輸到冇 先估下波咋

出係channel啦有曬信心
十連燈
屌你老母你死返去你老母個西度啦
廢狗
屌你老母你死返去你老母個西度啦
廢狗

書包正廢閪
書包神x將男秘密波馬心水grp招人

Tg me https://t.me/BlazingSpeed36

係人係鬼 TG左就知
書包點做到 好彩你估波姐 買左仲得了
書包點做到 好彩你估波姐 買左仲得了

就係有買
老實講,我睇左咁耐,真係忍唔住出聲
,講下我內心話
我由高登睇住書包出水
初初出名燈神,個個見到佢出水
都問候佢話做乜同路,好似佢買左就未踢已經輸八成咁,果陣既書包,唔理班人點話佢
佢都將自己既心水放出黎,呢份堅持連雨狗都比唔上
見住佢由燈包變包蛇,由當初人見人驚,
留個言都比人喊打同問候屋企人,進化到出水都有人吹奏,一齊屌波,我諗呢個係佢堅持既成果
同當初盧f1比人插,之後變盧蛇,再有人改歌歌頌佢差唔多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞