媽咪打比我話阿爸心肌梗塞上左白車

498 回覆
951 Like 47 Dislike
事實嚟 我意思係叫樓主唔洗咁擔心 世伯應該冇事
如果真係好危急 醫院可以寫信 你入境出示 可以免隔離 比你直接去醫院

建議你返 有咩事 你就無得後悔
係都你條撚樣死先
祝樓主爸爸吉人天相
我阿爸上年都試過心口痛call白車入醫院,入完急症幾個鐘之後就要做緊急通波仔手術,不過做完個心功能已經變得好差,最後輾轉轉左兩間醫院,裝左個人工心比佢。

成個過程只係五日,醫生都叫我做定心理準備,幸運地最終都救得返,當時好彩有女朋友陪住我,如果唔係真係崩潰。

建議樓主都真係準備定返香港先,媽咪一個人面對都唔容易。同埋爸爸好返之後,相信你都會想同佢傾下計。

祝你爸爸早日康復!
希望冇事
大步檻過個幾日會俾你探一兩次 休養同留院觀察期間就冇

其實有冇事都要返

冇事咪好囉 一張機票錢換個老豆 之後等佢出院睇下佢先返去囉

有事 又要搞身後事

其實有咩理由唔返

有既 樓主唔夠愛佢老豆囉
祝福樓主一家人你同伯母都要保重呀
希望樓主daddy冇事
外國返港隔離14日途中因家人急事可以申請暫離,返到香港打電話去21251999要求安排

利申 之前有類似情況 打去衛生署問過
祝福樓主一家平安
祝平安
如果真係咩咩返都無用
呢個時勢留係個邊好d
加油
加油 希望你爸爸大步擸過冇事
會無事㗎!為你爸爸祈禱🙏🏻
祝樓主爸爸冇事平安
集氣
住港島西有機會救得返,其他地方sorry la, 無24小時通波仔
希望樓主見倒
可以叫醫生寫memo 話病人有critical condition, 你返到黎唔洗等14日先見倒爸爸。

點都返左黎先!

利伸:醫療絲,處理過上述情況。
放心 公院嘅醫生好有經驗
每日都做好多咁嘅case 手術成功率好高
好彩你爸爸無死頂 及時送院好重要

我爸爸做咗兩次通波仔 依家行得走得
我同事媽媽直情喺急症室停咗心跳兩次
最後做完通波仔 依家一樣好精神 鬧人中氣十足

祝好人一生平安
南亞狗死全家,老母比豬屌
Push到樓主見到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞