飛的俾的士狗騷擾

281 回覆
1901 Like 59 Dislike
比人嚇親記漏車牌好撚出奇?
女仔自己一個搭的士 上車嗰一刻已經應該要記低車牌
危機意識唔夠
要推下
咁撚恐怖
但好彩佢都目的地落到車,如果個dc狗痴線啲分分鐘溶咗佢有冇錄音/錄影投訴佢

讀書個陣有次就遲到趕去interview,office係附近地鐵站上蓋,所以我話去xx地鐵站,條垃圾dc狗以為我慳錢搭去附近地鐵站再轉搭地鐵成程串9我話我好識計數 慳到盡,又叫我down佢個call的app,我唔肯down又串我你咁鍾意喺街等車真喺奇特
黃又點?黃就係好人?有個傻仔俾手足呃左幾千蚊!
https://lih.kg/2397411
即刻打999話有人綁架 非法禁錮 企圖強姦囉
睇下邊個驚d
唔覆佢癲起上黎車你上飛鵝山玩強姦
如果俾我我真係會驚一陣佢真係車我上山無得走
前後矛盾
你自己咪又係將性別定型
你又知人地斯文 ?女仔就唔可以反抗?
其實面對呢啲直接開gps share實時地點,再係if/fb 直播嚇佢有冇用,係直播大聲up司機名同車牌 應該就算痴線都會驚?
的士狗就係咁
有次去香港仔
佢自己有薄扶林唔行
去行香港仔隧道
然後塞到仆街佢走黎屌柒我
話我阻佢搵食
我就屌柒佢話你有薄扶林唔行要行香港仔隧道
佢繼續屌
我就話,你唔使屌啦,出隧道左邊有狗屋,我同你去狗屋啦屌你老母
佢先收聲
臨落車有人想上車話去香港站佢都唔車,正一弱智的士狗
遇到情況,其實應該每分鐘WhatsApp 通報gps 位置,或找男朋友和是旦一個朋友講電話
因為樓主似老作
屈得就屈
鬼叫你條廢柴無車接條女收工咩
你建議d絲打喺車入面大大聲屌個司機?
一陣間個的士9車絲打上山女女女你話點算
有勇氣固之然緊要 但都要衡量自己能力
架車佢揸緊 女仔又一定唔夠打
我覺得明知有危險 唔出聲/忍下口係保命之道
agger
下次再遇上同樣情況,應該開電話錄音
唔明有乜好喊又唔係比人咸濕 weak
咪撚就係
邊有講到咁撚白
Uber都有仆街司機
上次女朋友因為屋企問題上車喊到落車,個司機問佢「有無需要搵吓快錢」
Port左個仆街,不過都無下文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞