[viu]韓劇 哲仁王后 (4) - 賀喜主上MAMA 一索(ONE SHOT) 得子

1001 回覆
19 Like 0 Dislike
絕對無法接受朋友和自己妹妹交往 -- 同威基基東久個situation 一樣
呢個星期特起心肝睇威基基 差兩集完
又幾好笑 原來哲宗搞笑位都幾有東久影子

睇完哲仁都幾改觀 果時時間單野真係冇咩好感
但知係病就放低... 追埋威基基覺得佢真係可以演多啲喜劇
笑片都唔易做架不過個人應該會開心啲掛
成日覺得佢有少少木木獨獨咁,做喜劇反而好適合
本身哲宗呢個角色就需要陰沉/ 搞笑不停換位, 有一定難度,
我覺得導演一定係有睇過金正鉉威基基 / 時間演出, 覺得佢兩方面
都handle 到, 先會叫佢做哲宗
我本身都幾鍾意徐玄, 時間個單野一開始我都對金演員反感,
但知道佢有抑鬱之後都好理解, 希望佢之後多d 接下開心既劇本, 
搞番好個心理健康, 唔好再鬱埋鬱埋
抑鬱真係唔可以忽視,好彩復出返黎做迫降男二,都有多返啲人氣
Q:如果要讓她消氣的話,是極憤怒的昭奉還是極生氣的昭容?
A:我選極生氣的昭容,因為極憤怒的昭奉估計會用刀捅我

聽日果集,條命仔咪凍過水
我仲記得佢接過訪問, 話因為迫降令佢搵番自信心,
原來佢都可以做到一個被人愛既人, 重拾做演員既樂趣
係 不過佢有天分
做到果種反差係喜劇幾需要
有反差反而有笑位
係呀 冇錯 哲宗確實幾難演
我最中意so far 係第四集佢同mama 兩個對待

兩套高人氣劇打穩啲根基希望嚟緊會好啲
被趕出房啦
今次哲宗呢個角色成功幫佢圈左好多海內外新fans, 
希望金演員之後一直走花路
做演員總有樽頸位,要突破都唔易啊加油
可能跟大陸版 mama會穿返玩代 做返男人
lm
點解番外係彌補遺憾
好想佢地HE
佢上上套劇 演心理有問題演到抽離唔到
仲要搞到咁大件事 差d以為佢演藝身涯玩完
好在又俾佢接到迫降男二彈起左
可能係彌補大結局嘅不捨啫
唔識啊
迫降男二接到真係勁
而且編劇令到佢個角色有話題性
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞