[EDM]呢到有冇電音友?

1002 回覆
69 Like 1 Dislike
2月有show 我最愛嘅ZEDD
有Steve aoki 同zedd實鳩沖
有zedd 一定要去
有zedd 一定要去

Hardwell
呢排仲有好多大DJ係香港/深圳有演出,好想全部都去

暴風深圳個場有冇人會去
秋風掃落葉巴打呢
暴風深圳個場有冇人會去

唔返大陸
hkedm 個group 有人帶香港旗去大陸show比人沒收
暴風深圳個場有冇人會去

唔返大陸
hkedm 個group 有人帶香港旗去大陸show比人沒收

Wtf
終於有 等緊2月zedd
仲諗緊去唔去 25個陣容真係好屈機 zedd
17號去Alan walker

係咪levels?

係咪levels?

佢早幾日轉左去levels

係咪levels?

佢早幾日轉左去levels

見到依家買飛要880$
心諗做乜鳩
有zedd 可惜無Martin Garrix

冇kshmr
千祈唔好去睇Alan walker
上個月睇左佢打live 唔撚識打 齋播歌
首faded都聽到厭 你播下Tiesto版就同

上個禮拜去左澳門睇armin
好正 trance既王者

黎緊下個月都會去個Storm
2月都會去緊dragonland

我估唔到呢度都有人聽edm
聽左差唔多4 5年了
D fd又去日本個ultra 又去watersonic. 好羨慕

Martin 幾個月前hk ultra黎左
應該幾年都唔會黎住

應該幾年都唔會黎住

有martin個價就會唔同

聽左差唔多4 5年了
D fd又去日本個ultra 又去watersonic. 好羨慕

Aw真係好差咩 話曬Tiesto都睇好佢

都聽左5,6年了
第一次接觸我諗係幾年前skrillex first of the year果排

應該幾年都唔會黎住

有martin個價就會唔同

今年拎埋第一名,仲貴左

都聽左5,6年了
第一次接觸我諗係幾年前skrillex first of the year果排

我第一個聽嘅DJ都係Skrillex,係個frd推薦我聽。雖然話係因為Skrillex我先聽電音,但其實我唔鐘意佢啲歌

聽左差唔多4 5年了

我都好想去睇Tiesto DJ界大師級人物
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞