[動畫POST] 進擊的巨人 The Final Season (41) 支那人可唔可以唔好再搞巨人

1001 回覆
10 Like 7 Dislike
好似支那四川佬黎
只要啲人keep到,唔好又肥翻嘅話我已經收貨
脚本:瀬古浩司 
絵コンテ:金井次朗 
演出:髙橋英俊、楊烈駿、山本陽介
総作画監督:高原修司、山口仁七 
作画監督:髙田晃、小池智史、楊烈駿、章耀

...
咁文戲少返人正常嘅
只要啲人keep到,唔好又肥翻嘅話我已經收貨
唔評論住
揾度呢個,轉番繁體方便大家睇下先(人樣唔肥我照舊唔會屌)

《巨人 最終季》第8集STAFF公開。
分鏡:金井次朗
演出:高橋英俊、楊烈駿、山本陽介
總作畫監督:高原修司、山口仁七
作畫監督:高田晃、小池智史、楊烈駿、章耀
【STAFF介紹】
金井次朗:《名偵探柯南》劇場版分鏡/動作作畫監督/原畫、《劍風傳奇 黃金時代篇》分鏡/演出、《巴哈姆特之怒 GENSIS》分鏡
高橋英俊:《織田肉桂信長》導演、《碧藍幻想》演出、《遙的接球》分鏡/演出
楊烈駿:CygamesPictures所屬,《公主連結 Reive》人物設定
山本陽介:《某科學的超電磁炮T》演出、《冰海戰記》演出
高原修司:本作第5集總作畫監督,《Listeners》總作畫監督
山口仁七:本作第7集總作畫監督,《戀與製作人》角色設計/總作畫監督
高田晃:近期A-1 Pictures中心活動,《夏目友人帳》人物設定
小池智史:《公主連結 Reive》總作畫監督、《野良神 ARAGOTO》總作畫監督、《戰姬絕唱SYMPHOGEAR》人物設定
章耀:《遙的接球》原畫、《妖怪手錶》原畫
見過鬼真係怕黑呀 Ching
永遠怕肥樣嘅

維持第七集嗰種級別我就好滿足,第五集作畫係度,我都可以嘅
咁又可以瘋狂推爆post

新周邊
係咪file呢
真係好鬼多BL圖,碌極都有
唔知淨係得張圖,咁嘅design 可以能利事嚟呢
日本仔興派利是架咩

我覺得佢出零食 應該仲好
呢度係第幾季?
S3P1
女僕沖涼果陣
睇威利個老婆咁樣佢啊妹應該都有返咁上下年紀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞