一文睇透點解笑9同路人的風氣絕對不可助長

228 回覆
328 Like 24 Dislike
呢D post一早唔撚入,根本越嘈越無答案,同個目的越黎越遠
菠菜9日程表

0600 0800 恥笑donald trump支持者
0800 0900 抱著憤世嫉俗的心情食早餐
0900 1000 抱著憤世嫉俗的心情似笑大j
1000 1300 老屈龍門
1300 1400 抱著憤世嫉俗的心情食午餐
1400 1500 老屈英國種族歧視人間地獄
1500 1630 老屈張俊傑食人血饅頭
1800 1900 恥笑攬炒巴 扭曲言論
1900 2000 揶揄黃店買嘢太貴就講係搶錢太平就話係垃圾
2000 2400 特別活動連登ball toy會員對一個話題小事放大大事變更大

星期日係大J
星期二係龍門
星期三係張俊傑
星期四係時事台
星期五係黃世澤
星期六係攬炒巴
星期日上晝係連登隨機一位會員
星期一係公務員
再下一個星期二係大紀元
每個月11號12號13號係泛民
永遠都唔會有林鄭同埋熱血公民
通常呢d post入面會有幾條友好似返工咁圍爐自問自答推post
我心諗又係你呢幾個撚樣
當你見到一個post無端端會有200到300個comment嗰陣時你就知道
講緊係一兩個鐘頭之內就唔使睇
泥漿摔角式討論
好似同阿叻講野咁
好似d藍絲廢老
其實點俾證據佢都可以不斷質疑
一係信一係唔信,完
根本係無的放矢
見過有人留言話“聽人講攬炒巴睇緊架法拉利”
但事實係人地連車牌都冇
熱狗
佢地會質疑你的質疑的質疑的質素
loop forever
做好本份
想扮眾人皆醉我獨醒,想高人一等,踩人顯得自己聰明姐,人性來,特別香港人出名毒舌更多呢D人,所以武裝自己唔好咁易比人影響先係正路
Push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞