用非本人信用卡book酒店一問

36 回覆
0 Like 0 Dislike
88蚊果個唔係ctrip咩,ctrip都唔撚係直訂洗撚同一張卡咩,最緊要登記果個名就得

唔係呀,要直接係官網訂
佢send個email黎都係淨係叫我帶身份證明文件

講你又唔聽,放心啦巴打,我港澳台住過無數間酒店,book房信用卡酒店係唔會主動check你

明白明白

你print個confirmation出黎,住個陣比佢,佢會叫你比身份證佢對,跟手收你按金,你話比cash就ok, 唔使信用卡
利申:銀河百老匯都住過
真心
去過好多旅行 都未試過入住個陣要對信用卡
當然我唔排除係我好彩 (用過fd既card )
唯一要對既反而係機票
試過兩次叫我岀示返張信用卡

香港反而搞笑喎
認卡唔認人
我認係apps訂定官網直接訂呢啲分別
好果啲 遁例都會問你 係咪用返果張card去hold deposit
你咪話唔係 用cash
佢識搞架啦
不過你呢啲平酒店 可能有啲條款
真心
去過好多旅行 都未試過入住個陣要對信用卡
當然我唔排除係我好彩 (用過fd既card )
唯一要對既反而係機票
試過兩次叫我岀示返張信用卡

香港反而搞笑喎
認卡唔認人
我認係apps訂定官網直接訂呢啲分別
好果啲 遁例都會問你 係咪用返果張card去hold deposit
你咪話唔係 用cash
佢識搞架啦
不過你呢啲平酒店 可能有啲條款

住過香港唔少酒店,出示身份證就得。
每間酒店都唔同例,直接email /電話問啦
洗撚要咭
每間酒店都唔同例,直接email /電話問啦

屌琴晚佢88蚊 今日條hotline個個都繁忙
去邊到呀
我上次體男朋友過澳門 用佢家姐張信用卡book 都係上網登記下 confirm果板叫我去前台用現金比 去到就問我用登記張卡比錢定現金 我就答比現金 連按金收錢
去邊到呀
我上次體男朋友過澳門 用佢家姐張信用卡book 都係上網登記下 confirm果板叫我去前台用現金比 去到就問我用登記張卡比錢定現金 我就答比現金 連按金收錢
去邊到呀

去到先畀錢係得部份online agent先得,例如agoda,依家佢係經酒店直接book。
去邊到呀

去到先畀錢係得部份online agent先得,例如agoda,依家佢係經酒店直接book。

依加諗住唔帶卡直接去
唔信佢唔俾房我
還掂佢都無叫我帶卡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞