用非本人信用卡book酒店一問

36 回覆
0 Like 0 Dislike
啱啱用老豆張卡book咗澳門酒店
想問到時係咪一定要出示返張卡?
如果出示唔到點算
要切
要切

認真一問呀巴打

有無其他解決辦法呀
真係無可能攞到卡
唔洗,衹要用你身份證登記就得,唔洗出示俾錢果張信用卡。基本上你去到酒店唔洗講野直接俾張身份證佢佢就會搞
唔洗,衹要用你身份證登記就得,唔洗出示俾錢果張信用卡。基本上你去到酒店唔洗講野直接俾張身份證佢佢就會搞

啱啱打去間酒店佢話要
好撚不安呀
唔想嘥錢
好多酒店都要住既其中一個係卡主先會比你入住
樓主

88蚊酒店?
好多酒店都要住既其中一個係卡主先會比你入住
樓主

88蚊酒店?

係呀屌
副本加授權書得唔得
副本加授權書得唔得

唔得,張卡既用途係退房找數,人到卡要到
副本加授權書得唔得

吓,但係我已經比晒全數

啱啱打去間酒店佢話要

真咩,但係程序上佢唔會主動check你信用卡。櫃檯係用你登記身份證check booking 有冇full pay 同咩房型都會直接知,而且你已經上網俾曬錢,佢照道理衹會問你拎按金。
副本加授權書得唔得

吓,但係我已經比晒全數

你退房會check out,會有人入黎點算,有咩事直接扣果張卡
副本加授權書得唔得

吓,但係我已經比晒全數

你退房會check out,會有人入黎點算,有咩事直接扣果張卡

Deposit?
副本加授權書得唔得

吓,但係我已經比晒全數

你住開三星?通常check要查房果D都係check你房入面D收費飲品有冇飲過。唔係所有酒店都係咁,而且扣應該係扣按金,按金單寫明壞咩賠幾多,明碼實價。按金俾現金就唔需要信用卡。其實有爆開房就會好清楚呢D野。
副本加授權書得唔得

吓,但係我已經比晒全數

你住開三星?通常check要查房果D都係check你房入面D收費飲品有冇飲過。唔係所有酒店都係咁,而且扣應該係扣按金,按金單寫明壞咩賠幾多,明碼實價。按金俾現金就唔需要信用卡。其實有爆開房就會好清楚呢D野。

佢send過黎confirm個email都無叫我帶卡
副本加授權書得唔得

吓,但係我已經比晒全數

佢send過黎confirm個email都無叫我帶卡

屌,唔洗嫁on9
88蚊果個唔係ctrip咩,ctrip都唔撚係直訂洗撚同一張卡咩,最緊要登記果個名就得
88蚊果個唔係ctrip咩,ctrip都唔撚係直訂洗撚同一張卡咩,最緊要登記果個名就得

唔係呀,要直接係官網訂
佢send個email黎都係淨係叫我帶身份證明文件

唔係呀,要直接係官網訂

講你又唔聽,放心啦巴打,我港澳台住過無數間酒店,book房信用卡酒店係唔會主動check你

唔係呀,要直接係官網訂

講你又唔聽,放心啦巴打,我港澳台住過無數間酒店,book房信用卡酒店係唔會主動check你

明白明白
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞