[錶撚入] 擺低你哋戴緊嘅錶(69)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike

上手真係幾靚但vintage味講真冇咩
講係沙漠色好過

omega seamaster trilogy嗰隻都好正
停產第一代刁BB,ETA改裝機芯除咗得38小時儲存動力,其他都冇問題,條皮帶喺14樓加配,本身鋼帶,16年3000蚊,仲有條跟錶送嘅織布帶未用,新刁已經冇送,要另購,千幾蚊

早晨,戴少日 chronograph 先
(gme 花生好食 )

無香港既GMT

諗緊今年買咩 筆直40k
IWC Spitfire 定Tudor BB
幾得意,成個雷達咁。 microbrand來?
星加坡都好過上海
其實我推左3次 佢都堅持要送
佢可能見我都係戴gshock 所以送比我
隻錶係保養得幾好 但膠錶帶我唔太識處理,戴黎運動行山我怕啲汗會整臭隻錶
我都有隻黑貓,隻錶洗得嘅,有汗咪水洗,冇所謂,就睇你接唔接受舊錶
有啦
屌 上海
支分針怪怪哋有點似 condom
佢有好多function 我上網睇完都一頭霧水,其實係唔係唔多用得著?
我都用唔著 當普通錶咁用,煮飯睇時間一流,唔怕濕水唔怕撞,又唔使叉電

用電波六局收波每10000年差1秒,你住嘅地方收唔到波可以iOS 買個app叫電波錶較時
唔好買果d 收波app, 用過幾個廢到爆, 唯一有用果個要隻錶轉去日本區先, 其他既試過放入房搞左成個鐘先得

寧願換隻有gps / 藍牙既g shock 仲好
香港有冇地方可以試Hamilton 平平地睇中左隻khaki field auto諗住上joma買
又一日奴完
聽日又要同啲煩閪開會
戴咩錶可以令自己氣場好啲
個 size就啱,但有無啲識郁架?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞