BBC的性教育節目告訴9歲的孩子有“超過100種性別”

120 回覆
13 Like 72 Dislike

屌gender studies好啦 咪屌晒social science
yea, 一人格一gender 唔好煩

以後邊個唔用我名叫我個gender 就屌鳩佢

19個比利(人格分裂),就要有19個gender
每日換一次,夠玩三個月有突
依家發明左一個好political correct既名:minor-attracted person (MAP)
完全唔明,係咪有好多條件中咗就係個一類,唔係應該都關性別認同事咩
總結:話我係就係啦
佢地覺得gender同sex係兩樣野黎 gender係靠文化去定義 但sex除非你變性 唔係就係靠你擁有嘅性器官去定義
其實我覺得係基因食物
化學品
搞到D人唔男唔女
大商家唔想比人告
所以搞D鳩野出嚟
文明最輝煌嘅時期亦係俾征服嘅開始
真,香港人唔知sex同gender係兩樣嘢
然後左膠直程無視biological sex嘅存在咁
家教同身教真係好緊要
要做一個榜樣俾仔女睇先掂
即刻多咗兩頂左膠光環
中共:從娃娃抓起
以後商場係咪要起一百個不同性別廁所
性別九因歌
已經搞緊啦,好彩左膠剩係得倫敦,劍橋個邊先有人理,出左個區後啲人就wfc
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞