星之谷好唔好?

47 回覆
2 Like 1 Dislike
有冇星願小王子
邊使影相或俾copy星之谷
搵佢地拎過兩次回增都唔使
你個bank唔洗 我用交銀要囉咁呃你做乜
其實你買完樓之後啲AA狗即刻散晒啲資料喇
有無入息資料 有無糧單/銀行戶口號碼/結餘/做邊行/邊到行工?
我都用過兩次,都無比任何資料星之谷

星之谷 萬幫都用過
都回到俑
銀行都接受到 你驚閪咩 多成皮幾
咁好似冇咩伏,又幾好喎

咁佢同佢啲competitors邊間好啲?
我會推介

不過好怕佢太紅就變質

趁而家好用啦
驚落就狗也不屌 得超市coupon
星星同萬幫都ok
萬幫會再高多少少
星星就出名少少
經絡多數係啲Aa狗昆你簽地產按揭中介form
之後係三大銀行插哂旗焗你用佢
經X好on9 問佢有幾錢回贈就話答唔實,要入晒表先知
跟住同佢講 睇緊第2間同佢比較下 之後覆都唔覆
聽人講都係話回coupon,實際就唔知
駁唔到
朋友用過
我今次都用佢
果時問過,大部份都可以拎張轉介form 落銀行搞
唔一定要搵佢俾果個banker 同自己填咁慘
用過星之谷,得一間bank 要用指定banker, 其他佢俾卡片你可以email,自己去分行叫其他人幫你填亦都得,資料就交俾銀行,無經agent 手。

同banker 講用星之谷就會提你交referral form
我回得幾千蚊嘅 loan size 3.58M
0.1%+幾舊
我之前身邊有朋友有星之谷agent介紹比我
成事個agent醒多700蚊超市coupon
身份證夠晒啦
經referral > 銀行拆佣畀佢 > 回佣畀你
其實offer 就一鳩樣既

利申: 做過某星資銀行
除左諗回幾多 仲諗下會唔會扣首期

首先 Total回贈多過1個% 就會係按揭到扣

舉個例:
Total借100蚊 銀行回0.9% 而中介又回0.2%
即>1%

銀行只會借98.9俾你 尾數自己俾先
遲d先回贈

以上係低能例子 真正條數係煩D

所以用中介好可能要比多D首期
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞