(新五餅二魚)美國新任第一夫人Jill Biden 帶同一籃曲奇餅探望國民警衛軍

125 回覆
54 Like 127 Dislike
個大仔死左咁撚多年都仲要攞黎消費
亨特啲閃卡仲有搞大嫂同姪女又唔見你攞出黎講
極左 dictatorship個樣現身
美國人已經受緊惡果
exact7ly,師兄講中晒
係支那被迫害而逃到美國得到政治庇護既余杰(支持香港獨立既保守主義者)都有講佢個仔係學校係少數既conservatives,比例係大概8:2甚至9:1

仲有,其實trump都已經好唔保守好唔右派架啦你睇佢派錢派得幾兇狠,仲要連aoc都會支持佢既派錢bill佢好多方針其實都真係屬於體制內改革,如果過去4年其他共和黨人做總統?真係不敢想像
夠唔夠分
tvb有廣告
共產黨同民主黨做野永遠係一樣

要明白其中一個黨, 只要望另一個黨
嘉頓雜餅一定夠食
慣常PR技倆
明星有新戲上都會著哂戲服擺哂camera影住佢哋探醫院病童

硬係出嚟柒先開心
帶藍罐曲奇佢死撚咗啦
佢地ge家人可能會,但軍人要效忠國家
教畜工會
佢做咩都會有media同佢唱好
media is fucked
左媒過去4年永遠唔會報
Trump家族做就係PR,非真心
成個畫面靚好多
好野美國人唔識欣賞
公道啲講,Trump老婆做呢啲嘅時候未有武肺,畫面一定親善好多

但係而家講到Trump做就係搵著數賣國,Biden就係愛國無私

咪撚玩啦,爬咗幾十年上去總統呢個位,lam撚左大把油水啦唔好咁天真

拎幾塊曲奇出嚟就愛心爆棚
收支共幾億先買得一藍曲奇,好撚姑寒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞