(新五餅二魚)美國新任第一夫人Jill Biden 帶同一籃曲奇餅探望國民警衛軍

125 回覆
54 Like 127 Dislike
應該派嘉頓雜餅先夠誠意
如果帶罐嘉頓雜餅應該夠幾個軍旅食
而家得罐曲奇,一人都分唔到一塊
第一夫人由超級模特變做婆婆,真係全世界人無眼福
美國冇得買加頓

藍罐唔係丹麥公司嚟咩
侵侵老婆坐係度乜都唔做
左膠:垃圾,乜q都唔做

侵侵老婆去參與公務例如pr
左膠:屌你老母你做乜干政做乜做show呀

仲未計佢地不停攻擊侵侵老婆既族裔(東歐斯拉夫裔)同英文口音
我真係唔知邊個先係「極右」排外納粹法西斯
狗餅
侵侵開放間酒店俾人住
一方面就派餅
每人乃一下
啱呀,最緊要畫面靚呢點真係你班黃絲先最清楚
其實納粹同法西斯根本就係左,但左派唔想被污名化咪推落右派度。希特拉本人更加係嚮往史太林嗰種中央集權政府上下意志統一嘅高決策行動力,納粹黨內有大量異見聲音㗎。

再講NAZI全寫已經講你知佢係左定右,但左膠就係咩都唔識剩係亂用jargon嘅一群人
twitter上嘅左膠話感動到喊,又話梅拉尼亞絕對唔會咁做
我都成日講nazi黨=國家社會主義工人黨
叫得社會主義工人黨又點會極右
所以我上面講極右都有用「」

但係連登黃屍又好,美國媒體同學術界都好,就係中意用極右去形容希魔同納粹德國
當人係狗咁

屌你老味 人地假假地都係軍人
你攞盒曲奇送畀人托柒咩
你老味 叫人瞓停車場
正仆街
因為學術界同知識份子係左派佔多,100年前布爾什維克政權上台舊中國班文人如魯迅胡適徐志摩都對左派思想抱有幻想,事實上社會主義係烏托邦,但做得到嘅只有北歐議成員國。徐志摩去過一次俄羅斯之後都喺遊記寫低過旅行見聞,之後都唔再支持社會主義而同其他文人筆戰。呢啲例子比比皆是。

而美國教育界同媒體都控制哂話語權,保守主義點會發到圍?你望下班美國左膠冇得用抖音都嘈生哂啦。再講,美國教育政策on9到要炒一個老師都好難,人哋成個民主黨背景嘅教師工會撐腰。小朋友自細喺咁嘅教育設定成長,周圍嘅朋友又冇保守主義嘅人,自己會連自己都被邊緣化。一環扣一環左膠喺美國咪惡囉。

再有big tech操言論自由大權,根本而家成個美國就係電子化操作布爾什維克嘅多數人暴力,但左叻上身就會當睇唔到
拜登應該係睇開三國演義
一合酥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞