[VIUTV][99台][燈到下集好睇][重點推介第二集]太平紋身店 星期一至五 2130-2230(10)

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
免費巴由出場引路到喺醫院睇戲都冇戴過面具,牙科認得免費巴唔使架
佢無啦啦喺鐵皮屋走出嚟要戴面具,唔夠一秒又要除低,咁個面具嘅功能係咩…

為咗營造視覺效果可以亂嚟,呢套嘢離譜到好好笑
表達得好撚好
完全係觀眾心聲
果個面具真係好笑 又冇特別意思(可能我睇唔出啦)
又唔係防毒功能 純粹戴黎比佢除果一下
林德信係角色設定係弱智 定本身做戲係咁低能
好期待下一個故事有幾多bug
應該係睇慣鬼佬啲comedy係咁做啲輕鬆角色,但同套劇好格格不入
留意返,yuu拍過好多港產爆谷片,咁都唔知咁樣演會出事,佢同導演都好有問題
諗諗下都係棄劇算

子彈去個朋友屋企避世個段, 真係完全接受唔到

大肚婆一出場我就知, 佢會死....
用下腦都知,去間茶記做野點樣會避到風頭
同埋個老婆大住個肚,點會冒死全家既險幫個fd
開頭以為粗眉佬係為左氹佢留低,可以親手殺佢
點知個劇情真係咁撚戇鳩
觀眾要自我調低幾撚多智商先會覺得呢段係好睇合理
出色
據報此劇原是ViuTV跟新加坡某電視台共同製作,並計劃到當地取景,但去年受到疫情影響,香港劇組無法成行,結果只好留港拍攝,劇本亦需修改,造成「太平街」熟口熟面的尷尬情况出現,都算非戰之罪。

新加坡有太平街仲odd啦
娜姐好撚正
唔係佢一旱棄左
X2
Nana體香

虛構世界唔應該用現實角度去諗太平街係咪存在
佢去新加坡應該係想搣甩陣香港徐,不過套嘢嘅問題根本唔關香港拍攝事,而係爛到仆街,乜柒都唔合理
屌屋企電視壞撚咗
開定先
[ViuTV99台][燈到下集好睇][重點推介第二集]太平紋身店 星期一至五 2130-2230(11)
https://lih.kg/2379877
準備暴走
又夠鐘睇白卡人士
好耐冇見
會唔會又開場yuu呢
開波
唔好燈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞