(後侵侵時代)美國政治新聞討論區2

1001 回覆
26 Like 6 Dislike
開定先 呢個post爆左先好入黎

(後侵侵時代)美國政治新聞討論區1
https://lihkg.com/thread/2373880/page/1
友版

國際時事政治選舉新聞張貼區(八)
https://lih.kg/2241289
幾個月前民調話拜登領先,含侵力話民調唔準,唔駛理,唔可信,fake news,侵支持者會扮支持拜登
拜登老人痴呆又戀童,係得班左膠BLM支持, 一到選舉辯論即刻現形侵會反cup。
班BLM暴動會令美國人反感, 美國人會改支持侵
辯論完無反cup又懶地硬話主持偏幫拜登
好啦含侵力呢頭又話唔洗睇民調辯論, 睇吓侵啲rally幾多人拜登嗰啲無人,所以美國人支持侵多。 仲有咩大數據呀呢樣果樣顯示侵會贏, 話拜登會贏嗰啲就fake news造假
仲有咩十月驚奇亨打拜登好多料要爆,但係爆到佛誕都未爆得出,一係求其有條友係twitter講兩句就話係咩核彈又盛
到選嗰日同點票慢慢顯示拜登會贏,就話人一定係造假舞弊, 求其有條片有條tweet作個故仔出黎就信到十足十, 其他人同傳媒反駁就話人收咗錢MSM唔洗理, twitter fb 出提示或者ban又話人收咗錢。 總之唔撚洗理點票結果法庭見
到啲州法院全部判侵輸,又話咩唔洗理,目標係最高法院所有證據喺最高法院拎出黎, 保守法官6:3侵又一定贏
到最高法院都唔鳩理你, 又話美國法治已死全部收晒錢, 唔洗理法院喇
仲有faithless elector可以唔理投票結果而揀侵,不過原來又無喎全部electors都係賣國賊遲啲要清算
唔緊要仲有參議員最後可以推翻選舉人票結果, 點知最後得六君子支持其他GOP議員唔撐,rubio,graham, McConnell全部反骨仔,又要槍斃
屌唔驚仲有最後大佬彭斯可以推翻結果,哦原來佢先係終極大仆街未開會就講明唔會幫侵反cup
全部收晒錢deep state
都唔緊要我地仲有咩民兵組織發動內戰,殺晒民主黨左膠賣國賊,仲有軍隊都擁護侵,侵侵一定戰勝歸來
屌你老母我睇到真係笑到瀨屎,全世界錯晒佢啱晒, 成班精神病人
so咁點ar?? 又如何
搶到(1)個1001
美國佬係咪開始已經叫苦連天
香港國際戰線:fake news!太陽如常升起
唔知佢係邊到做緊上等人呢
一班友幫隻戀童阿叔係到洗白,下次你地幫洗白加句佢呢家派隻艦去台灣啦 戀童又點我支持幼登
呢堆野又成日避開唔講,就只係識侵粉侵粉侵粉,同堆死黑警殺人放火強姦樣樣做齊之後有一日扶阿婆過馬路就放大果單野黎講 其他就隻字不提
你呢堆仆街真係好撚嘔心
但其實隻艦都係侵既遺產黎
人地支共真係炸台灣,佢係側邊睇就搞笑
有冇人有聽最正分析
依家日日餐廳林匡正接收資訊
靠聽
之前有聽下

上台兩日就搞到經濟危機 天才呀喂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞