(好人好事)瓏門請咗個失業手足 請大家多多支持

524 回覆
1255 Like 98 Dislike
起底唔緊要

你話我早期出po都唔緊要

事實係咩呀? 事實係咪富撚既盆菜呀?

我就係知道先勸其他同路人轉食其他黃店 係唔撚係有錯呀

當時龍門獨大 成班盲粉 我等左差唔多一年開始多人認清佢真面目

開一大堆副業出黎 sell自己會做好本業

睇唔撚順眼你班仆街日日開po拎光環

@由其是咩請妹妹分返一份比佢 (咁都講得出🤧)怕唔怕賺撚死呀

一直利用香港人既善心

每次上連登見到你條護主犬係度奶鞋底

睇唔順眼先上撚屌你老母 屈鳩我係咩marco

我屌你老母啦南亞仔夠唔夠錢交租呀沙田鋪

係時候告急啦 仚家產
又富臨 你悶唔悶呀 人哋一早澄清咗係自己工場整呀

2021啦
條友喺下面又loop 富臨
拿你話你唔係收錢做龍門打手 咁我同你講聲sorry

無又繼續盲撐唔識思考既人類 猶如傀儡一樣 我只係講出知事實 你唔需要為龍門否認 就係咁簡單 我屌你咪由我屌 你撐乜鳩多謝你今日同我傾咁耐

入呢個po既巴打
請食其他黃店 thank you
佢哋自己咁做 唔代表所有人都係咁
你又話你知好多內幕消息 做乜唔開po 爆 煲醋?
岩呀
一定係受薪做pr
肥佬黎一定係收美國錢
我信呀
屌你老母龍門比埋啲咁嘅嘢人食
https://lih.kg/2387204

中式牛柳 幾正咁
屌你老母龍門比埋啲咁嘅嘢人食
https://lih.kg/2387204

又係撚鳩人渣嘅標題
+1
題外話
笑撚死 個fb 沙嗲牛group
有人post 渣狗個set沙嗲牛 又貴又一般
D人係留言都話同意
有隻渣軍真係彈出黎無啦啦話人係聾粉
D人都頂佢唔順
又係搵返咁多年前嘅野黎講
人地澄清哂都係唔撚認清事實
渣哥上面有藍集團
唔見你屌????????????
屌龍門食物質素我無咩所謂,每人口味唔同。
但係屌龍門其他野,唔該都拎下證據,唔係老作個d
人地澄清咗事實都唔好拎出黎屌,除非你有更強力證據

屌人請藍律師去告Marco,點知事實係黃律師,只係個律師樓個名係藍。
Marco真係搵咗藍律師,又見唔到?

唔撚介意屌龍門,一句:有證據未拎出黎對質

渣哥中共式就證據確鑿,投票係沙田勝出,又話會根據投票去開分店,點知係一早睇好咗銅記個鋪位,諗住銅記最多人投,點知
人地背後有成個萬華股東
要請人老屈又幾難

每隔一排又拎返人閪/本閪書 d無證據既指控出黎

Btw 班人拎到Marco 狗代理既貨未呀
的士大哥又實際收到幾多錢幫手呢?
輕鬆d啦巴打
聽日屌一屌個雞煲下下火
深入民心
冇人理佢 自己講自己笑
東周刊is ready
又有黃店頂唔住啦
https://lih.kg/2398369
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞