係度搵人夾now e被騙$500

259 回覆
602 Like 37 Dislike
連登仔唔會為$500做騙子?

連登仔Cyrus Wong 你唔識?
連登仔先要提防呀
屌你老母柒左就認啦
Now e 都要夾 仲要搵唔識既夾你係咪柒
屌你老母咩叫轉讓都未知
你弱智就咪撚上網啦
所以點解 Sopcast 會咁受歡迎咪咁解囉, 又高清又順, 鍾意睇咩場次, 鍾意睇邊度既電視台, 都可以自己選擇
咁咩叫有關內容轉讓呀傻西?係咪即係開台share呀?

例子 a 兩兄弟唔同地方同時 login 睇波有冇違反用戶協議呀?

你地個邏輯係定義為呃緊 now 喎
講番轉頭明明 sopcast 穩定過 ace
ace 都會間中 lag 同斷
都唔知果時點解個個棄 sopcast
咁同現實朋友夾錢 share 又算唔算違反用戶協議呃 now 呢
我都一樣唔明, 剩係知 ACE 係重有人用緊, 不過為數都唔多,
同埋要搵 link 都唔易, 唉, 不過, 見到無人既球場, 都唔太想睇波
上面 quote 果個用戶條款又寫明個人所有不能轉讓喎
即係你地屋企人可以 share, 現實朋友又可以 share, 人地網上朋友就唔可以 share?
我反駁緊有啲傻西話樓主呢個行為係呃 now

如果按上面條戇鳩對轉讓既理解,即係所講既夫婦,兄弟,真朋友假朋友,全部都唔 share 得,要毒撚咁一個睇波先唔會違反用戶條款
有賭俠個條友把聲
ace 咪得返俄仔用,有時睇其他體育都係靠佢

但平時英文 link vs 俄仔 ace 就算會斷都係揀英文架啦,聽唔明幾清都無用
原來sopcast死左
教你
Same here
你明明話sopcast lag
Push
點解呢D垃圾咁耐都可以冇人理
咁都有得屈藍 連登真係好撚好睇
屌你老母柒下柒下,兄你老母弟咩,而家你係同個三唔識七既人夾呀傻西,屌你老母冇撚腦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞