係度搵人夾now e被騙$500

259 回覆
602 Like 37 Dislike
推 有無佢啲朋友仔啊
你真係傻仔
係google search TSANG C*** M** 呢條友上年話有口罩賣,昆人錢。
又係online game昆人錢
樓主都認傻仔啦
想提醒下其他人姐
Google TSANG C*** M** 佢上年話有口罩賣昆人入數
你無朋友
樓上話樓主呃now班人係咪戇鳩

授權裝置

每個服務帳戶最多只可在5部已登記及兼容的裝置使用Now E上的內容。如閣下的服務帳戶已登記5部裝置,閣下可透過Now E手機應用程式或www.nowe.com網站上的「我的帳戶」的「已登記裝置」移除任何裝置,以讓其他裝置登入;您於一年內最多可以移除登記裝置的上限為12次。請注意相同的Now E節目最多可同時於2個已登記裝置上串流及/或下載。

人地 now 都俾你一個 acc 同時 login 2 devices
同 "朋友" share 根本無違反用戶協議
你最多 blame the victim 屌佢俾新朋友呃錢
我覺得以前 p2p 班友真係純係一班熱誠者, 應該好多人開始大過,
唔可以以前咁日鳩日做轉播
不過聽講係好多人轉咗去 Discord 轉播就真
成日見到呢d夾Spotify夾Netflix 都覺得on鳩 點解你地唔夾錢養一條女呀
都小事
之前高登隻濕鳩仙人拎大陸啲seed上黎叫大家下載合集復活啲種之後話搞av netfilx呃撚左人幾十萬
你睇多次now條款先出黎吠
又唔係淨係開自己支持果隊波既live, 定時定候場場開連交台費既錢 ( sky + bt 好似唔平 ) 都cover唔到,乜熱誠都無啦
係, 晚晚做轉播皮費真係幾大.
你咁認真睇過咪就 quote 條款出黎等我收皮囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞