[LOL] 英雄聯盟S11比賽討論區 (661)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
啱啊

同埋我地局外人都係估估下only
可能scrim clozer 五分鐘就俾sm,bdd打爆左
or T1 春季don't give a fuck
俾faker 上哂,春季單純用黎滿足fans

但場面睇落
換clozer 好似好啲咁lor
但個jg位就唔知點搞
比較想知女主持既ig
j4 mvp
到完場都唔明搞唔掂j4點解唔ban
是 完全沒用
可能係教練
又可能好似當年wolf bang咁 選手有自信贏
宜加打勁隊就出faker輸左班人都係罵佢,打廢隊出closer既話,肯定之後留唔住faker班fans,搞到好似拎faker做擋箭牌咁
雖然我覺得closer唔勁啦,但唔明t1點解唔一直出closer,明明打強隊係一個好好既訓練機會
今年開始 sm>bdd>chovy>all
冇錯...ellim都叫盡幫canna
T1上路肥換Geng下路肥
但肥完既canna根本貢獻唔到...faker d Q本身中得少, faker一個射得中kalista geng都唔會退因為kalista大把lifesteal, 如果canna生性d做多少少poke
geng唔可以打到咁撚放
Faker咪一樣有人屌
S7 faker隻karma為左幫bang加速走佬搞到比ruler捉都可以有人話係faker雷輸
我睇上面班人係咪都話左faker先姐,雖然faker今場唔勁啦,但我覺得輸既主要原因唔在於他
因爲第二場係輸fb 可能有信心覺得第二場會應付到 同埋自己勝利組合(200+雷西)覺得夠打
點知結果19樣
垃圾BADD都想同chovy比
收撚皮啦笑撚大人哋個口
因爲D人會話 打強隊點解唔出faker 出左就唔會輸咁多
oner夠歲點解唔試下
30號先夠歲 好似
分唔到條友真心定假膠
Chovy 同sm 好明顯係另一個tier嘅中路
30先夠歲係zeus,如果出既話第一場就係打af
我岩先特登睇wiki發現oner已經夠歲,可能佢scrim麻麻地,不過第一輪咪練住陣先
依家LCK 得 DK T1 GENG HLE(chovy) 既比賽想睇
其他好似都冇咩值得留意
可以睇af賣笑
其實faker真係最好既擋箭牌, 大把人屌佢 同時大把人撐佢
你唔出佢, 隊友比人屌(上season咁講到搞針對)教練比人屌(屌到唔撚識PR既kim) 成個org比人屌(花車巡遊)
你出佢贏就大家開心, 輸既faker實係第一個受, 但起碼有班fans護主安慰下睇得一場得一場

壓哂落clozer既話, 唔一定處理到呢d壓力 沉得仲快冇埋個talent 仲要韓國d人把口仲癲
記錯自膠
可能oner要等埋zeus配合
希望30出zeus 睇下有咩效果
其實AF都好勁如果換左中路同打野
唔係一般既廢
之前有傳聞話打HLE 上clozer嗰日
T1嗰邊已經收到電話比人屌
kiin已回塘
S7都幾年前既事啦
洗唔洗記咁耐
正常人都知個陣Bang同huni個陣係戰犯啦
但faker近依2-3年同S7個陣比
真係跌watt跌得好勁
有人屌下其實係合理啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞