[LOL] 英雄聯盟S11比賽討論區 (661)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
放200年 俾ruler拎kaisa
未打之前應該係覺得ruler有利啲
Guma 好似 Kaisa仲勁
想睇佢兩個交換英打會點
canna搞咩
其實唔只係吸新fans
仲可以穩定fans base
上年肥金玩到咁
faker fans個個都灰曬
宜家faker慢慢退
guma可以令faker fans
係faker退休後繼續支持T1
新人撞牆 個個都會架啦
幾時可以睇宙斯出場
clozer上未?
完場前個fight 如果係上年
effort: nexus nexus nexus
faker: 殺人殺人殺人
cuzz兵荒馬亂之際見faker effort比人殺後跳死埋
teddy唔知聽邊個好, 打到大家殘殘地血死
跟住比人反cup
未夠歲
又咪繼續捧clozer有faker頂住中路跟本唔會捧得起
showmaker拎完冠 allstar faker都仲過50%就知
btw rascal世賽返黎之後打得愈黎愈好
除咗faker仲有chovy分showmaker啲票
邊有咁易
有冇人想估下春季邊隊會第一
想係lck allstar 玩mid 仲難過拎世界冠軍
T1/DK
後手揀隻rell次次進場都俾E掃返落嚟
宜家有guma carry
faker穩定表現
應該少咗討論中路緊急接班呢個問題
高層識諗嘅
faker 退clozer仲係咁廢就賣
Fisher都唔得嘅
直接買有級數嘅中路
呢個做法對T1唔出奇
個人覺得處理faker只可以一路support到佢光榮退休等fans期待新人or重金買最當fit既mid去接棒
faker正選個陣都實有haters屌佢, s7輸champ屌到今日唔停
放佢後備其實等於冇埋個擋箭牌...成個團隊(後勤/隊友/管理層)都比人插 仲傷
都係dk
dk 一定屌打t1以外嘅隊
t1肯定輸細場
呢場輕鬆 ruler應該
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞