有冇人識GENERATIONS from EXILE TRIBE (3)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
新人留名
用咗一個月時間左右係咁睇gene高我諗我算入咗坑(??)
之後不斷係b站亂咁睇就覺得exile tribe 好多人都好正搞到我好鐘意肌肉猛男
呢集每次睇都會笑死 reo 坐spider man個時個口擘大到可以塞落3集蛋
而家都唔明spider man驚果個位係邊
就咁睇同迪迪尼個space mountain 差唔多lv
仲低lv過space mountain至真, 齋坐喺度搖咋
利申:玩過
應該係同香港迪迪尼個iron man差唔多level
係咪迷離莊園個種?
iron man似啲
蜘蛛俠係玩視覺效果
有度個畫面係由高空跌落街
而架車其實係Chok左幾下咁

我都玩過都係好驚機動遊戲都係又驚又要玩
結果同Reo一樣
等緊個時好淆底玩個時狂叫
準備好了
其實都真係睇個人驚唔驚玩機動遊戲
我玩佢哋果個飛天翼龍玩得好開心
所以Spider Man我覺得係小兒科
睇見reo叫到咁真係笑死
岩岩睇咗釣魚個期reo都叫到痴線笑死
劏魚個期佢伸利個樣勁得意
係咪佢勁驚掂條魚嗰度?
好可愛
之後有條又係鬥釣魚釣得多
反而驚魚嘅Reo釣最多
唔想同魚錫錫嘅動力特別高
個期hayato同Alan都好搞笑
Cls Alan嗰下真係嚇咗一嚇
佢佢佢佢佢抱起左hayato話釣到佢森嵐是真的 hayato釣唔到坐係到係咁埋怨so cute
reo印證同類相吸呢個道理
到底Reo驚幾多野
驚機動遊戲驚離心力驚高驚鬼驚昆蟲驚氣球驚魚驚氣球驚西瓜爆炸

仲有我角度睇似驚肺炎見過佢幾次一野戴兩個口罩
啱啱睇到沖繩篇
佢哋去咗買嘢食 之後hayato係咁lur要買沙翁
Alan即刻話得啦得啦買俾你
佢哋玩咗幾多次切西瓜
Reo好快縮手仲要跑去角落好可愛
reo 唯一唔驚的野係咪前輩
驚肺炎好過唔驚啦但上次見佢YouTube live個次就咁掛個口罩上手臂成個變身手帶咁懶型
Hayato真係好嗲好得意啊啊啊
佢嘅笑容真係好有感染力
係呀係呀hayato撒嬌功力真係一流龍友突然(竟然)變個正常人stop hayato都好意外
但如果我係alan我會買晒全撚部沙翁比佢塞爆佢個口
我特登截左出離比自己瘋狂loop雪地嗲yuta要年糕都係、捉迷藏最後三分鐘嗲話唔想玩都係
第一張爆氣球reo個樣有好多集要追返呀呀呀
成日做前輩嘅モノマネ
有期心動小民工扮naoto同naoki
同埋佢次次啲setting都勁奇怪同好多漫畫梗
宅男reo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞