有冇人識GENERATIONS from EXILE TRIBE (3)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
頁品
笑到痴線
新人留名
由當初覺得reo好樣衰睇到而家順眼哂
Usj玩鬼屋既佢真係笑到仆街
佢推左Mandy出去

笑到痴線
我係笑撚到大大聲停唔到
Mandy出到黎仲問我係咪一定要做犧牲品
仲有reo玩spider man
http://www.bilibili.com/video/av23879030
鬼だよ~~~~~~~~~~~~~~~
屌你地我睇字已經笑出聲睇埋張圖我笑到停唔到我要睇第四次屌我食飯睇笑到我飽晒,想像唔到喺公司睇我會點
謝謝絲 bookmark低先
睇完佢地玩
我都想去USJ 呀
之前我都覺得佢又矮但又mk好柒但越睇佢真係越得意搞唔掂

屬於無論佢幾曳但佢捉弄完你會笑笑口你完全嬲唔落仲覺得佢好q的類型,想比佢玩然後睇佢笑

呢個我笑左勁耐

呢段我真係經常翻睇都會笑出聲
最後影出嚟張相個樣竟然係最冷靜個個
同你一樣我想買hayato個minion袋仔呀非常可愛
然後一定要玩spider man睇下係咪咁撚驚
我未去過跟住佢地識左好多日本地方
見到Mandy已經想笑
其實Spiderman 最多都係暈
我本身唔係好玩機動遊戲都玩到
個個生到牛高馬大竟然驚到咁
特別係龍友
開頭我都係麻麻reo 但而家佢變咗我最鐘意個個
睇咗gene高個畢業典禮我喊到傻尤其reo yuta同Mandy個致辭
佢地7個全部都好好,愈嚟愈鐘意佢地
reo真係咩都驚
好想同佢一齊玩機動遊戲
我睇到第100集,去涼太爸爸學校
合唱個度 Hayato 係咁走音真係笑到我仆街
初初係比佢跳舞個團火同表情好肉緊所吸引
可以睇下17 con stupid間奏個段solo
失戀係可以睇到喊的
然後發覺佢好真誠
成日睇到perform完都會撫心咁鞠躬(雖然其他member都會)
同埋佢好感恩現有嘅一切對身邊所有人都好感激
後尾係再發現佢係一個好認真好有思想嘅人
為左佢第一本寫真佢拎晒全屋啲衫去影
上次Live Online龍友背景入You&I嘅開場係佢諗佢度
啲props都幫手去執
同埋次次睇佢blog同聽佢mc都好有啟發
明日死んでもいい咁一去跳舞
聽到好想喊
佢真係爭熱愛跳舞
佢好憧憬EXILE
佢不斷令自己進步
係我眼中嘅Reo係咁

佢真係好好真係抵成個工地都咁錫佢
雖然好尷但我真係好想講句我真係好中意Reo
好き好きでたまりません
我仲未開佢地啲con嚟睇,等我星期六日開先
新人亂入LM

Alan好鬼ja搵啲櫃搵上面唔搵下面咁
第二次玩Reo做鬼好撚勁
好似啲小朋友咁好興奮衝去搵人
hayato把聲勁出
呢集合唱いつか晴れ渡る空の下で同少年都好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞