[討論] 哥斯拉Godzilla (1) One Will Fall

652 回覆
11 Like 0 Dislike
無咩所謂啦,收藏啫
我只係買SHM,唔買X-plus,負擔無咁大
傳奇哥我都只係買咗2019poster color ver.
2014無買,如果見到有人放限魂果隻都可能會收

其實預早有訂,哥斯拉SHM都唔係貴
係依家後追食炒先貴到仆街
重要香港好難搵到有人放全新,有錢都唔知收唔收到
我反而有玩xplus
X-plus太大
我知detail會做得好好多,但空間殺手同埋無乜可動
我唔止玩哥斯拉,重有其他,當然哥斯拉都佔好重比例
但都唔可能太大隻
其實哥斯拉啲shm都有啲空間殺手
真哥同基多拉2019都佔空間
你shm齊大部份?
好老實果句,哥斯拉唔太需要咩可動
d人話猩猩王把斧好似哥斯拉背鰭
唔排除係真
梗係唔齊啦
重有幾隻要追
有15隻左右
但太空哥、狄斯亞、平成基多拉、真哥、機哥、二世哥要追
其實我已經叫做挨下炒,但無奈香港真係少人放全新
如果戲入面哥斯拉真係比隻猩猩打柒,我一定唔入
雖然本身都唔太想入
全部貴嘢
真哥你追覺醒?
全新得好少同好貴
我後追隻機龍叫好彩
原價全新
咁又未必會打柒嘅
應該互有攻防
唔係都唔洗特登俾支嘢kong用平衡返兩邊實力
而且仲有隻機哥打
無計,太遲入坑
太空哥特別色全新要差唔多3000
基多拉重貴
真係可以要搵啲無咁手緊嘅時候先諗諗
笨大個仆街,又話有笨大無絕版
基本上一隻嘢出過通販同特別色之後就唔會再有咁濟
加上日本仔自己帶頭炒,後追真係慘過食多兩舊屎

真哥我直接追覺醒,其他型態麻麻,第四型態紅色果隻都靚嘅
但有覺醒嘅話就唔洗
我唔鍾意二手,但全新都好貴,有人問過我二手但只係開一開,我重考慮緊
但追晒上面果啲嘅話都叫入晒大部份想要
淨低有啲覺得唔靚就未必入,例如狄斯亞幼體果啲
點解咁遲玩 我shm得紅蓮同真哥第四覺醒 兩隻都係即買或者訂定
Shm後追我覺得唔值
近呢一年先叫好景,有閒錢買玩具
同埋哥斯拉都叫由細鍾意到大,有能力就想追下
如果分開嚟追食下炒都抵嘅
但我入一坑我就唔知點解覺得呢條line好似死死地咁
唔知係咪已經出無可出,依家開始要靠MH嚟頂一頂
完埋今次套鬼佬版之後都唔知幾時再有新出
睇下NETFLIX動畫會唔會出到,但造型麻麻
如果佢依家轉死性大部分都出版/新模
我諗我都可能會入齊
冇嘅
有時鍾意唔等於想買佢啲玩具
到入坑個先知貴
值唔值就見人見智
不過市面上同類嘅可動產品唔多
所以炒其實係好正常
上面都有巴打講 哥斯拉其實唔太需要可能
岩岩出果套激造就岩晒香港玩 細細件 又齊款
現貨少到仆街,不過官圖上色好似唔錯,唔知有無實物睇吓
超人早兩日好似返左貨 不過十成都賣晒
我訂左唔駛煩
我都訂咗拎埋但一直未開,想睇吓人哋實物先,如果唔啱心水就賣咗佢算
宜家又話會推遲上?
遲一個禮拜有咩分別 唔湯唔水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞