顧定軒粉絲圍爐區3(固b要入嚟支持!)

816 回覆
32 Like 28 Dislike
咕咕好少save live

又有一段訪問岀咗啦
https://fb.watch/3DF35TjwDu/
Push
我又miss咗
快啲去tg grp睇返
固定講嘢真係好好聽
佢嘅分享往往都係好入心
好似佢自己消化完 沉澱過
再分享返出黎嘅感覺
今日情人節就同咕顧講下自己嘅感受
自己由造星一追到造星三 當中都有鍾意過唔同嘅人
但係固b比我嘅感覺係特別唔同
自問自己一開頭真係無留意到佢以前嘅作品
所以佢比我嘅感覺係一個普通素人
佢唱遇見 不過不失 把聲好特別 好catchy
開始有少少留意到佢嘅特別
咁啱個陣時有男排女將 見到係同一個人更加去留意佢嘅表現
覺得牙傾仲有顧定軒好似同一個人咁 對自己嘅目標好明確 會奮身去練習 做自己鍾意做嘅嘢 覺得呢種性格係娛樂圈係好少見
佢會好真實咁表現自己 想喊就喊 想嬲就嬲 唔需要去在乎人地嘅目光 我好鍾意 覺得咁樣嘅佢好吸引 散發著光芒
佢嘅出現係造就我人生第一次追星
一朝早就化定全妝 係大西北搭車去九展
一個自己未去過嘅地方
係緊張 期待 興奮對過所有其他嘅情緒
特登問人借左相機就係為左好好咁紀錄低見到咕菇顧嘅每一秒 (下面張相都係自己影)
因為你 我做左自己好多以前未做過嘅事
因為你 令到我覺得唔需要咁在意人地嘅目光
因為你 我更加大膽做自己 想將香港嘅明星推廣出去
二零二一年二月十四號 多謝你顧定軒
同時祝大家情人節快樂
小澄辛苦你 顧菇咕都要繼續加油
每日表白
情人節表白
我超級愛你呀固定B
祝你同嫲嫲小白小澄同各位班底都過個甜蜜情人節
固b同班底情人節快樂我唔會忘記第一次係九展見到你有幾開心 幾激動你真係好warm 好sweet
希望你每日都開開心心 快啲揾到陪你一齊食格仔餅嘅人

https://www.instagram.com/p/CLQyGMugZzS/?igshid=16kj1l6pwt1d
祝大家情人節快樂
希望大家好似固b咁可以快樂
搵到個中意食格仔餅嘅人 一齊白頭
祝固B同所有顧定班底情人節快樂
祝有情人終成眷屬 未有情人嘅可以快啲搵到一個可以陪你哋一齊食格仔餅嘅人

有嫲嫲錫嘅固b好幸福
情人節快樂!

情人節個個都放閃
一見到固B同嫲嫲嘅相
就覺得固B係亂世中嘅清泉
固B真係好sweet呀

固B放心 你一定會遇上同你一輩子嘅緣份架
每日表白
固定B嘅笑容真係好charm
要笑口常開啊
沒有固B story睇的一天 陰
好唔慣冇佢嘅story希望固b今日都過得開心同平安
每日表白
我哋好掛住你呀固b

依輯影到佢哋好多面
活潑咁踩單車又有
型格咁擺pose又有
空靈咁企喺度都有
硬係少左啲野咁
不過固B過得開心平安就好了
每次見到佢踩車
就覺得佢真係比排球耽誤嘅單車手
真係踩得好好
唔知係點train返黎架呢
想佢拍單車少年
可以固定踩單車
點解可以咁靚仔

點解素顏都咁完美
固b皮膚已經好好 小心用呢啲會傷毛孔呀
每日表白
梗係睇你同聽你把溫柔嘅聲啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞