顧定軒粉絲圍爐區3(固b要入嚟支持!)

816 回覆
32 Like 28 Dislike
一開始望係會唔慣嘅
但試多啲唔同look都好呀
發掘多啲可能性
固B都係啲唔鍾意比框框限制住自己嘅人黎架嘛
我都好中意好期待
有啲壞壞感覺
我直頭係覺得好誘人
小惡魔嘅感覺?
Same
講真我未睇得慣 需要時間適應下
但固B咁cute 實carry到
亦都支持佢發掘唔同嘅自己
好期待呢個造型好正
好期待今個禮拜!!!
好想快啲睇到白髮顧

好期待
妹妹巧興奮
已經巧期待了
可唔可以快啲到本周尾
好興奮
好興奮好期待快啲到禮拜尾好冇
呢個ff都不錯

希望有一首屬於固b嘅歌
瞬間變回可愛咕
骨子裡滿是可愛~

每日表白
期待公開染髮咕
喺tg谷見到有顧定班底襯嚟緊新年整咗咕菇顧嘅揮春應援啊啊啊啊勁耐冇貼過揮春今年為咗咕菇顧要痴返喺屋企
大家快啲都去填form拎想星期六日去拎嗰陣同大家相認一齊吹奏咕菇顧
表示年紀大了追星有啲孤獨
https://forms.gle/XdT9m4NN7NjF742s8
諗緊痴喺屋企定office好呢
今日除左表白咕菇顧
仲要表白donki絲
揮春真係好靚!!!
多謝donki絲 辛苦曬你啦

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSds0Z6WiagjD6CSTXRx8SM8luFeVL3E3fIjeyoKNVJ111Y3ww/viewform
唔洗表白我!

咁靚嘅揮春係由一個熱心嘅顧定班底設計嘅!

佢ig係 @hougoi_story 佢專係畫咕咕㗎!未follow嘅連登班底快啲follow佢啦~

同埋要鳴謝埋露眉絲幫手同我一齊搞行政同埋財政上面嘅嘢

希望到時見到大家 大家攞咗揮春返屋企都貼出嚟 令更多人都認識咕咕嘅美好
好多熱心顧定班底
多謝你地令更加多人見到咕菇顧
飯隨偶像
偶像係一個溫暖真誠嘅人 我相信班底們都係

不過
最要多謝嘅係咕菇顧
佢過去嘅日子真係好努力 所以先令我地見到佢

咕菇顧 唔知宜家您仲有無mon po
但係我想同您講
多謝您喺過去嘅日子一路堅持努力唔被打沉
我地今日先可以見到您
未來您一定可以發光發亮
真的 很感激有咕菇顧
以前我都無追過星
追左咕菇顧之後先發現追星可以咁溫暖
有咕菇顧成為我第一粒追嘅星 感覺自己好有眼光
辛苦晒donki絲同埋露眉絲!仲有幫手畫畫嘅顧定班底我真係好鍾意睇你啲畫(希望po主會見到!!)
期待星期六日拎到揮春番屋企貼有固b陪我過新年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞