signal乜事?

817 回覆
506 Like 11 Dislike
真係冇死喎
連官方自己都話死左喎...
仲死緊
係咪部份人only?
PC版完全死
係咪比facebook ddos 緊
100個激嬲女朋友嘅理由
因為大佬揀熄爐
全民tg 上年咪證明失敗
老豆都得20Wfollow
佢係暫時唔好用不過有潛力
TG 始終唔係open sourced
有一日落咗喺政府手上都好危險
仲未send得出既
服務休息咗一下
一分鐘左右正常番
照你咁講台灣日本用line咪仲死,
唔好過分糾正到一個99%安全其他功能廢而無限貶低到一個97%安全但其他功能齊全好似垃圾咁啦
安全還安全 廢還廢
當然係安全過

雲端佐D DATA就已經唔到你話事,簡單來講,TG比法庭叫交data一樣要交,如果有admin delete唔切咪一樣死,你以為你係個個group既admin,全部你話事?再唔係TG忽然轉態賣比FB想用你D data賣廣告又得,唔好話咩到時先delete,個個反應咁撚快當年whatsapp賣比FB D人個個都轉佐會啦,洗等依家

你如果話local唔安全係因為部手機比人爆既話,你以為佢攞佐你部手機唔會斷網令你遠端都delete唔到咩根本比人爆手機就咩都唔安全
點解死咁耐乜都send唔到
仲未sd到
其實signal無咩野,用落同whatsapp無分別,你要話whatsapp有優勢既話,signal既sticker系統同私隱咪一樣係優勢,伺服器問題我相信係最近太多人下載頂唔順姐,如果佢叫垃圾,咁whatsapp都唔好得好多
仲未send到🙂句野send左一粒鐘都未send到🙂
講緊保護其他人,鬼唔知你部手機比人爆會offline咩...
signal入晒contact電話no.俾人爆實出事,TG可以同連登一樣匿名
TG轉態賣比FB賣廣告你慢慢FF啦
搞咩signal無左signal啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞