signal乜事?

817 回覆
506 Like 11 Dislike
其實有開file呢個option
你用WhatsApp入得多group咪一樣洗走根本用家問題 可唔可以唔好成日明明自己問題就賴落app度?signal又係咁,tg又係咁,WhatsApp又係
用死/痴實單ㄧapp根本就係問題根本
分散幾個app用先正路
如果嫌喺幾個app之間轉嚟轉去麻煩嘅 咁不如用返whatsapp算啦
TG只要肯放心落去研究,其實咩功能都有
死左2hrs了
係 啲bot又正
🇭🇰 中文(香港)
tg://setlanguage?lang=hongkong
仲壞緊腥唔到出去喎
話說竟然仲未有新聞話signal死佐平時google死半個鐘已經出新聞
唔講以為你後台係習帝
btw你有咩後台無興趣知 純粹見你好似知一半唔知一半咁
tg其實好user friendly
你想點都得
又有得投票
但個個聽馬斯講轉signal就轉
又用返WhatsApp
Anything but Fukebook
tg 最好用
btw你介唔介意繼續自爆多啲橫掂唔會俾人拉都無咩好怕 我都想睇下你個後台係咪真係咁把炮
啲傻閪鍾意跟風吹奏signal殘廢app

連backup功能都冇

pc要down client冇web版,scan完第一次QR code之後冇需再認證隨便中出好撚安全喎
我覺得如果tg有官方中文就完勝
題外一問,signal desktop版有無方法唔洗每次都load 返啲訊息?
要等好耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞