[VIUTV全民造星] 12人男子組合 MIRROR討論區 (62)

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
我覺得星2加入mirror帶班人係幾好既
仲令到多啲人見到jer edan jeremy呢幾個以前冇咁突出既鏡仔既好
但賽制好差 冇可能同班人一齊爭30強 真係俾人感覺霸住啲位

鏡仔要紅了兩年後終於衝出九展
viutv繼續生性
最近有一種鏡仔開始紅嘅feel
加埋叱咤live 咁爭氣
viu 麻煩對12 個人都好啲
班仔星2出頭係班仔自己爭氣
唔好忘記班仔星2做表演出心出力不特止仲要出錢
除左個排行榜 仲要比星2參賽者揀卒 邊個邊個冇人要
比星2參賽者屌個節目係捧mirror
比觀眾將一班已出道ge鏡仔同一班星2素人直接比較
全撚部都只係為左花老母個節目效果
睇星2鏡仔一開始出嚟比啲參賽者又排位又要表演比佢哋舉牌揀

皮皮好迷失比啲素人串佢失準同因ton比人排第尾
老虎仔直頭比人話唔知佢邊個
睇到好傷心同好嬲,但係佢地個個都好謙卑,
但係老虎仔心理質素真係好到爆炸
都係因為呢幕先真心開始入坑同尊敬佢地
全部都好爭氣,就算大表哥灰到話要換人第一個會係自己但個表演都charm到爆
老虎仔目光長遠識選擇跳出自己舒適圈唔係為比賽
同埋其實星2都比咗一個非常大嘅進步機會比佢哋
要佢哋感受喺藝能界被淘汰嘅危機感
如果佢哋冇入星2可能會搵唔到進步方向隨時慢慢消失
所以玩到最後其實我覺得星2鏡仔係主角啲參賽者先係炮灰
唔知係我先入為主定點
星2啲仔好似冇咩邊個特出咁
星1玩到最尾都知姜b lokman呢啲大熱
但星2去到十強我都淨係覺得mc正
如果冇鏡仔我應該唔會睇星2
我諗大部分人都有呢種感覺
特別乞人憎嘅就諗到邊幾個
完全超班嘅就有MC,其他人真係路人咁玩完都唔知乜水
所以星2以結果而言係失敗過星3
除咗鏡仔係冇記憶點
你黑人憎真係大把
咩屌魚、炎症
老虎仔連怕羞嘅表情都好平淡
所以一大笑起上嚟真係超可愛
《樂壇已死》
曲:吳林峯
詞:小克
監製:王雙駿
個班底咁熟 唔知係咪呀乜水唱呢
勁期待小克又講到咁神秘
佢仲要話係新人唱
903仲要promote得咁行,加埋咁大個gimmick
如果Jer唱到一定會對佢好有幫助
https://www.instagram.com/p/CKDIitWnqYR/?igshid=m1fportr5neu
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞