[VIUTV全民造星] 12人男子組合 MIRROR討論區 (62)

1001 回覆
8 Like 3 Dislike

google translate幫佢哋改名
Edon Law / 埃登▪羅 / 盧永安
Anson Law / 安森▪羅

黃建忠
牙契以為兒登會識得唔好意思唔打擾瞓緊嘅人 點知一入到去就直接摷醒瞓緊嘅佢
呢到有無人鍾意老虎仔
我見好似冇乜人討論
造星2個到佢有啲慘

https://youtu.be/hhcSxM0Z2nM
嗰集睇到心都痛埋完全係玩9老虎仔同小虎隊
啱呀,個個投票真係唔尊重
Ak嬲係正常
根本個實力排行榜都唔代表啲乜嘢
係!我係度!請問咩事!

不如講吓你最鍾意Tiger啲咩
呢度好似都幾多新入坑,
可以俾啲唔太熟悉佢嘅人知多少少
造星一已經好中意tiger種氣質
尤其是彈電結他個到
個陣唱得真係麻麻但好撚型

最近拍完嬲拍都多左人中意同討論牙虎
希望新節目吸到更加多人睇佢啦
有乜理由比參賽者評出咗道嘅前輩
仲要評兩次二次傷害
男排女將真係好成功!
不過佢ig followers係mirror成員當中係咪最少

我係睇嬲排入坑 覺得佢演技好好同埋把聲好好聽
果陣佢比人推去做隊長同埋最尾爆老細果幕都好正好有潛質

之後再追mg同造星1入坑先發現佢原來都幾內儉
電結他同跳舞都好好J
短髮果陣睇真啲佢五官都好靚 短髮同長髮都各有各好J

Mirror頻道就突顯咗佢把聲好好聽同埋講野幾搞笑 果種搞笑係同Edan唔一樣
有時都幾心痛佢 本身唔係好出位令人唔係好睇到佢
希望遲啲拍節目同埋拍劇可以令到多啲人睇到佢
我呢個佛系小虎隊都會繼續支持佢
唔小心打太長示左愛添唔好意思各位
投票係唔尊重 但ak退賽嗰集更唔尊重
當老虎仔係咩? 呼之即來 揮之即去?
諗起都嬲
終於鼓去左勇氣睇樓上條片
好心痛 見佢好似想眼濕濕咁 我都想喊
同平時嘅佢好唔同
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞