【突發】uncle roger向小粉紅道歉

419 回覆
60 Like 1754 Dislike
秒速unfollow 左
https://youtu.be/nD6792YoOmY
真係法輪公
估佢唔到
其實睇炒飯條片之後一兩條都仲 ok
之後已經悶,玩來玩去都係咁上下嘅套路
最後連知道佢有新片都唔會睇
港共應該mark左佢入唔翻係香港食雲吞麵
有人話佢唔清楚自己定位,做咩3M subscriber都要奶。
我就反對啦,佢就清楚自己來來去去得幾個爛gag,鬼佬好快就睇厭,自身又無乜創作的天賦,係微博呃下d未見過世面的中國人最好撈
想睇佢跌返落低過3m
unfollow 先
馬拉仔果然係最奶共
我果陣有睇,唔記得係咪呢個group
記得佢同幾個美國大陸人拍片
記得主要都係食野片多
都幾搞笑
真 黎黎去去都係果種片
咁多人鐘意去蚛蟈搵錢都係因為佢地d錢真係好撚易賺而唔係佢地有錢,好多人都搞錯晒
「鬥黃」既前題係條友本身係黃,起碼扮都扮下,把口黃
「分化撚」係黃既入面要分派系,接受唔到唔同意見既on9

雖然佢淨係weibo跪低都唔代表佢本人係親中,
但係條友扮都冇扮過黃,又何來鬥

唔好亂咁標籤人咩鬥黃咩分化撚好唔好?
之前係到吹奏呢條友都已經反白眼
同埋佢啲fd係支那嘅
Unsub
佢有冇諗過佢果種自嘲asian既文化響支共文化圈好易出事?
把死人閪聲hai ya

聽到就想打尻佢
幾段片玩下就唔緊要 拍多就煩
鬧鳩佢仲del comment
馬拉支那豬
從來無follow過佢
淨係笑鳩asian用MSG呢樣已經可以比小粉紅批鬥死
馬拉華人what do you expect
HKFP都出咗文,幫手推下Twitter啦tag 埋條撚樣最好
https://twitter.com/hkfp/status/1349034756093194246?s=20
佢自從個sorry children有人笑之後條條片都要夾硬加個位講sorry children
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞