【突發】uncle roger向小粉紅道歉

419 回覆
60 Like 1754 Dislike
奶共還奶共,但邊有挪用香港人文化
不嬲都無提過香港乜乜乜wo
咁都要跪 條片又無講到啲咩 單純合作
好撚on9
終於明點解佢以前做comedy 會紅唔起
有冇backup睇翻?
口音咪香港
佢自己承認係扮香港口音的.

不過其實都唔係扮得太似
例如 video 咁
香港人係讀 vi - de - o
佢讀 vigeo
“I think the comments he’s referring to is my post on the 21st anniversary of the massacre at Tiananmen Square, something the CCP tries hard to cover up and erase,” Chen said. “For the record, I stand by all the comments I’ve made about the CCP.”

mike哥簡直係YouTube清泉

https://hongkongfp.com/2021/01/13/snubbed-youtuber-urges-uncle-roger-comic-nigel-ng-to-research-communist-party-after-joint-vid-deleted-over-china-criticism/
香港人講港式英文就比人笑,佢講就比人瘋狂吹捧
都無嘜新意 頭將條片爆之後都無嘜特別去睇
頭幾條片
已經有好多
what makes food taste better?
MSG? NO!!!
ITS RMB!!!
uncle roger高質支持
冇特別架
純粹兩個人一齊評論下另一個菲律賓人整點心整得幾醜
就係咁簡單 咁都要道歉
仲要唔多人發現 佢微博道歉啲人都唔知發生咩事
自我審查到極點
我諗支那狗都睇佢唔順眼
兩面不是人
要兩邊不是人
要將佢follow 周庭推俾支那人知
個個都係啦
根本冇樣睇 鳩拍蠔/漁民呢啲你估唔估到原來咁低賤?
佢講得好啱
我願稱佢為大陸人
我想睇返原片,原片唔知係咪因為uncle roger 搞到del 左
原片完全冇特別, 成條片都講dumpling
我知,我想睇返有幾柒姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞