2016-17 LIHKG香港女神聯賽第三十二輪投選專區 最後三輪地獄賽程

280 回覆
3 Like 1 Dislike
LIHKG香港乙組女神聯賽第三十二輪
2017-5-9 7pm-12am
梁嘉琪vs黃智雯 6-7
李施嬅vs蓋世寶 6-5
朱晨麗vs蘇麗珊 9-4
胡琳vs游蕙禎 3-9
陳婉婷vs李嘉欣 5-4
劉穎鏇vs周慧敏 4-4
勞嘉怡vs駱文捷 2-8
何雁詩vs余香凝 5-5
鍾楚紅vs陳潔玲 2-7

生死有命,喺何雁詩最近咁唔掂既情況下,余香凝都無辦法作出自救,拎到呢3分
可見佢喺娛樂圈都仲有好多改善嘅地方,慢慢學做人啦
由於最後兩輪勞嘉怡係對蓋世寶同李嘉欣
所以我依家已經可以非正式大膽宣佈勞嘉怡護級成功,余香凝出局
由依家起,至5月19日凌晨12點期間,只要累積提名會員達40位
所有曾經喺提名帖內曾作有效提名既會員都有得被抽獎
換言之,一早已經參與左提名既熱心巴打絲打你地已經自動獲得抽獎權,有機會得到神秘獎品一份架
不過 依家起,至5月19日凌晨12點期間 既提名會員若唔足40人,抽獎活動就唔會進行
新一季,即係2017-18 LIHKG香港女神聯賽既新增女神提名期已經開展咗接近一個星期啦
https://lihkg.com/thread/229530
而為左提高大家對呢個賽事既興趣同參與度,未來我地都會不定期舉辦一啲送好禮活動

至於今次提名期亦有特別送好禮活動,留意啦
由依家起,至5月19日凌晨12點期間,只要累積提名會員達40位
所有曾經喺提名帖內曾作有效提名既會員都有得被抽獎
不過 依家起,至5月19日凌晨12點期間 既提名會員若唔足40人,抽獎活動就唔會進行,要注意啦

介紹返,依家提名走勢係點先
領先緊既有
湯洛雯8(紫色姐姐,今年心理追兇Icy一角都令馬明著迷,係好多人既女神)

賴慰玲5(MClub元祖,現代演藝圈少數舞台劇電視電影三棲嘅氣質實力派演員,今年劇集分別憑深情既子瑜(迷)同宅女忍忍(與諜同諜)兩角都好入屋,令好多人開始欣賞內外兼備既佢)

朱智賢5(三日兩夜,東張西望主持,近年好似多人識)

菊梓喬5(星夢新歌手)

王敏奕5(MClub元祖,雖然電視上作品唔多,但樣貌唔錯所以係好多男士心目中既女神)

活動依家開始左,大家可以踴躍參與架啦
又趕唔切投。。。好彩我投左都係比蓋老母和多場
無比白禮頓既悲劇發生喺自己身上,黃智雯提早兩輪鎖定乙組冠軍

無比白禮頓既悲劇發生喺自己身上,黃智雯提早兩輪鎖定乙組冠軍
護級方面,勞嘉怡同余香凝同分,但前者除左得失有極大優勢外,餘下兩場對手都只係篤定出局既蓋世寶同李嘉欣,而余香凝仲要對為升班附操狀態既劉穎鏇同已經確定升班既梁嘉琪,相信勞嘉怡留喺乙組機會較高
LIHKG香港冠軍女神聯賽第三十二輪
2017-5-10 7pm-12am
劉佩玥vs黃心美
文詠珊vs魯芬†
苟芸慧vs陳嘉倩
鄧麗欣vs陳華鑫
Me Chanvs黃翠如
陳煒vs林泳淘
張沛樂vs彭慧中
車泳希vs張曦雯
簡幗儀vs岑麗香

其實我地做錯咩事呢,認真,有系統嘅無人理
求其是鳩旦開個post對決下就真係貪就手個個投
可以話我酸既,只係有果句講果句啫
敢問連登有幾時對我地公平過
上至admin唔比自推,下至會員
不過點都要多謝長期支持既巴打,你地係正常既一群
可惜現今連登更多既係將反智變成真理既一群,可能有一日我會倒下
但依家我仍然會加油
忠於自己囉,我地由原本幾緊既系統.之後慢慢都有聽意見拉返鬆啲,set up一啲野等大家易啲去投
雖然依家咁樣,我自己都開始無癮,但呢個係系統,係一個恆之有效既制度
呢度只要有比賽,都會開放
即係好似個提名咁咋嘛,都唔係要你係咁投
如果話係無人想提,但出面果啲咩A對B果啲對決post,啲人又可以揀到架喎
咁話啲人心入面無人想提呢個講法其實唔成立
或者只能歸類依家真係連登好大部分人係手疲+閱讀力欠佳,只可以睇topic同撳正負評
但屌你啦,如果真係為左迎合呢堆撚人,要我個個比賽都開post,比人屌洗版都係後話,要我場場望實幾時完再mark實個正負評報告既,sorry,不了
屌屌下開始左
文詠珊
張沛樂
即係好似個提名咁咋嘛,都唔係要你係咁投
如果話係無人想提,但出面果啲咩A對B果啲對決post,啲人又可以揀到架喎
咁話啲人心入面無人想提呢個講法其實唔成立
或者只能歸類依家真係連登好大部分人係手疲+閱讀力欠佳,只可以睇topic同撳正負評
但屌你啦,如果真係為左迎合呢堆撚人,要我個個比賽都開post,比人屌洗版都係後話,要我場場望實幾時完再mark實個正負評報告既,sorry,不了
除非回覆評分功能顯示正負
劉佩玥
文詠珊
陳嘉倩
陳華鑫
x
林泳淘
彭慧中
張曦雯
簡幗儀
黃心美
苟芸慧
鄧麗欣
Me Chan
陳煒
張沛樂
張曦雯
簡幗儀
文詠珊
張沛樂

多謝支持,今日唔post果條密帶了,反正都係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞