林作疑幫半裸裕美搽豐胸霜!「人生通識師父」陶傑:我要向佢拜師學返轉頭

172 回覆
275 Like 33 Dislike
講多d
如果對住正經10A咁多年,突然有個淫賤mk妹現實連登仔會話正嘅埋身,點忍?

我係覺很10A以前會係咁屌佢,而裕美會同佢一齊玩同支持佢,所以佢揀裕美係正確。
叫雞同娶老婆分別
最緊要自己開心,理得人點睇。
三上話同我結婚,我理得啲人點同我講佢拍av。
講還講⋯⋯
三上同裕美已經無得比
點解咁憎佢
人生苦悶呀,你睇隻隻公廁乜都玩得,乜都敢同佢玩,林作叫佢去拍AV都會一齊去。

10A係OK,但一定玩得唔夠癲,冇嗰種野性。

10A都可能係廿人斬,公廁可能係千人斬。

所以唔係當事人,真係好難講
唔關道德事 係品味問題
林作條鳩佬一直都做鳩嘢,啲人叫佢整整自己個頭,佢就話佢形象嚟。仲有大把鳩事。

感覺林作條撚樣係啲鐘意做鳩事嘅人,日日出嚟柒,但又好enjoy,普通港女或者10A一定頂唔順條鳩佬做鳩事,日日會屌柒佢。

根本條鳩佬同10A就唔撚夾
仲有廁紙包頭
一搵料先知記錯人
當我冇講過啦
其實大家都靠估,可能反轉係10a太大食,作仔餵唔飽所以飛佢呢
果個好似係戴夢夢
靠完老母靠老婆
片呢?
點解Earl Grey唔放奶
乜佢唔係串緊人
可以想像到當時MMC 同佢相處,
成日ban 佢啲on9 idea,
仲有對佢啲行為瘋狂反白眼,
令到作囝心靈承受左幾多打撃
屌曲直唔識分真係好失禮
仲要係連登仔
【裕美堅守戒條拒絕婚前性行為】

31歲的失婚裕美戀上30歲前執業大律師林作成為全城熱話,兩人秘密拍拖大半年終被傳媒踢爆,但報道出街後,林作媽咪對這段戀情極速「落閘」,最後林作兩次在網上撰文護花,直指社會上有不少人對「失婚女士」抱有歧視,又稱很欣賞裕美,自己不在乎學歷與否。

裕美表示:「我唔知佢會點睇,正常嘅中國長輩都覺得離過婚、有多段感情嘅女人唔好,但其實我好多緋聞都唔係真,啲人形容我係潘金蓮,有呢個『朵』我一啲都唔介意,我只係介意我身邊人點睇我。
律政師係長期客仔 屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞