【非支那製】【I/A】Last Origin(13)- ラストオリジン SS白貓好撚正

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
X00升好可以單刷到好多關 個迴避上限高到痴線紅狼鍊金用 白貓用黎打難度關/難D嘅刷野用 X00係綠毛上位版所以唔洗理綠毛住 黑狗今次未用得著 升好其他先考慮升佢
刷箱睇你打邊關 關關掛嘅隊都唔同
X00係咪食全閃
然後裝用命中同攻裝
全閃 之後睇對面命中幾多再配裝 X00計晒所有野極限閃應該>350
350閃

我想刷住2EX先,我睇左攻略網應該再上唔太搞得掂
應該用X00定白貓? pin果個日文網話白貓但我上網睇又話X00會好D
紅狼係唔係都係點全閃?
X00嘅話會快D 計埋裝同技要閃>270
紅狼空鏈嗁話 我自己就57LV攻 52LV命 161爆 裝搭攻晶片 爆擊晶片 對輕裝OS 飯盒 拎去鍊金或者單刷今次活動EX1都無問題
最高應該可以做到STATUS 223 +技90+30 +OS25
不過第一RD得223+90+25 因為一招技30要觸發左偵察先有
依家白貓得100好唔夠,我諗緊手頭少資源應該all in 落白貓定開X00好

痴女個新泳裝skin好撚痴線
都係之前女忍果兩個痴線D
要同夏洛特鬥露出度,係要咁上下
真係好撚正

日服幾時先可以唔駛再down MOD
我想問隻game點加fd

Send 左幾十個request都冇人理

同埋發現都幾多人幾十日甚至幾百日上線
試下加我 ID:zmc ICON係白貓
我都好多百幾日無online
add 埋我囉, 我ID: Unmeibito

嚴重營養不良
Thx
唔該哂
隻game d 教學真係...
Add完fd 出戰揀左,都打都唔知點換隊搞到死左1次
要打一wave之後先換到,仲要一日好似用得一次
紅狼滿鍊係點攻防? 空鍊我暫時鳩點咗血防

呢隊點樣可以補住隻館長唔會比水炮車射死
要用假人 升滿可以擋兩次傷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞