【非支那製】【I/A】Last Origin(13)- ラストオリジン SS白貓好撚正

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
無X00,無滿鏈綠毛,無+10金反擊OS
想煉金係咪得返3-1EX 0鏈紅狼可以揀
我見巴哈話咩2.0版先可以用ADA刷
想問下如果有X00同埋滿鏈綠毛可以刷邊關?
因為我都係凈係刷緊3-1EX
想知係咪有其他關會高效率啲
其實紅狼3-1ex 以經係算幾好,有資源之餘仲有大建用既紅色item(我都唔知應該點叫果舊野)
無紅狼
照用住綠毛刷3-1EX先

嗰幾塊嘢我自己會叫佢做三色朱古力

原來 因為我見佢紅狼有裝備要求
X00同埋滿鏈綠毛無,只係要求唔知幾多閃就OK
btw巴打無刷活動定唔夠打? 同埋之前好似有2張ssr卷可以換
又搵大手畫師合作 今次係朝凪

都係3-1ex 目前黎講 唔計活動關都係3-1ex最好farm資源 速度黎講應該會係紅狼=x00>綠毛
依加黎講可能x00會快少少 因為紅狼反擊打唔到最後果排 但講緊可能都係快得10秒都唔知有無
如果每次日本畫師合作日服都可以同時出有可能救得番 不過要個dmm整快d
零鏈 x00?
用咩裝
我換咗x00同蛇盾
X00空裝點到145閃其他攻建議用雙爆晶片對輕裝os 金瞄全部加10會有100爆同埋9成9怪都一刀秒
綠毛140閃其他爆擊 裝同上 但要用標準os+10
綠毛標準os無+10有極低機率收皮 x00嘅話就最多打耐d但應該唔會死
以上都係建基於技10嘅情況下 8/9技可能有極低機會會死
Btw係除左裝之後能力值嘅閃 唔係強化果到督到145lv同140lv閃
換呢兩隻啱啦 呢兩隻野短期內應該都無得刷 蛇盾好似話主線ex會有 但係主線個drop rate低到on9
#489咁岩有講 可以參考下
Thanks
咁撚正既
邊兩個嚟
好正
好想武田老師都加入
會唔會有攻略可以睇下一個活動既前置準備
唔想好似上個活動咁咁遲準備乜都刷唔到
韓服近排新角 女忍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞