如果林家謙有姜濤個樣,成就會有幾高?

38 回覆
0 Like 9 Dislike

香港始終以貌取人
如果欣宜有周秀娜個樣,成就會有幾高?
點睇都林家謙靚仔啲啦
乜原來大部份人覺得林家謙好樣衰咩?
仲以為放返落現實靚仔過9成連登仔TIM
林家謙把死人聲變返正常先啦
周秀娜咁撚豬係都要減肥前既身材啦
好正喎
幾小清新
阿謙輸的是
身高
林家謙應該好樣過姜濤未痴雙眼皮個樣
成日都會㗎啦 有咩問題
柒喎 個樣好似張敬軒 係正常過張敬軒少少 張敬軒又係數一數二樣衰嗰啲嚟
一個mk樣 一個毒撚樣
後者最能代表港男
周秀娜個樣出名樣衰
姜濤走韓風,連登仔仇韓,點會鍾意佢你問小肥定姜濤分分鐘佢地都話小肥man好多又乜咁啦,林家謙真係唔靚仔囉,姜濤就起碼靚仔過佢,有星味啲。
林家謙qq
我絲 反而ok小肥喎 姜濤冇星味 只係林家謙真係太差 其實牙醫都好柒 大頭狗咁 把聲又唔係靚 mirror成隊真係得個姜濤叫正常人 其他都柒過路人
我冇睇尋晚903,但我之前有睇姜濤拎造星1冠軍果晚唱超級冠軍個performance,我就覺得佢好有星味 佢個表演拍得住原唱鹿晗。我覺得mirror ian都ok,高大陽光,不過應該係玩家嚟
ian咪中學生樣 即係最普通路人樣
唔係樣衰 但唔會同個靚字有關係
mirror除咗佢兩個正常人
其餘都係街邊劣貨
但唔代表姜同ian有潛質 姜最多都係偶像派 不過尋晚aga 陳柏宇嗰班表現好撚差 兩位又超級樣柒 真係仲衰撚過偶像派
偶像派咪偶像派囉,你睇韓國bts BLACKPINK,跳得唱得,咪又係偶像,但紅遍全球 如果企喺度唱膠膠下唱慢歌先叫實力派,我真係冇興趣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞