[LIHKG] Galgame推薦及討論區 39 兼 除夕點名區

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
暫時想要既都齊,希望可以回一排氣等ccsor
之前如果唔係要儲石新年既話金時都想追埋寶2
我仲想要劍兩儀同弓貞
偏偏福袋永遠唔中佢兩個
17年2周年前果個泳裝入坑:唔撚記得課左幾多>泳裝清姬bo4
2周年:福佬2pack唔中
1000萬dl:1pack中梅林
18年虛月館:3pack,都唔撚中福佬
5月1300萬dl:1pack追埋泳清姬bo5
3周年放棄ccsor:1pack加免費石,終於中福佬
半個月後泳裝:伯爵,課左3pack術閃bo5左收手,成個月唔同fd出街食飯
儲石直落19年個伯爵復刻追多3pack,術閃bo10伯爵bo0,成個月唔同fd出街食飯
之後一直都冇復刻過就冇課了
FGO高寶具唔吸引
無課又有高寶具代表先係非洲人,代表僅存中獎機會都被拎去餵曬一兩隻沙煩。
垃圾BOOTH+垃圾樂天PAY㩒撚左4粒幾鐘終於比到錢
然後yometan又應該人手點數將我order 1入既錢當左order 2既錢,唔係手痕睇下又差啲被佢伏左。
新一年日本仔啲系統仍然係咁垃圾
前幾日係咪有巴打po咗類似2020galgame嘅排行定評分
有咩,想睇下
有咩
你地咁樣講我有啲懷疑我自己嘅記憶

我已經睇番對上三個po但都揾唔到但我印象中好似係唔知邊到睇過
getchu銷量排行就有
http://www.getchu.com/pc/salesranking2020.html

さくらの雲得30
仲未玩アマカノ2
睇嚟我思覺失調

屌但係我冇係其他地方睇開galgame可能呢幾日玩得太多發夢夢到
eushully

2021連出兩隻?

一個就DLC, 一個全新??
出DLC好快姐
當新game咁既價錢賣....
4400咋喎 係分割商法價錢
豬左tim, 睇左7200果行
figure排名就有
七海No.2
修正返
我都課過幾次福袋唔算100%無課
中咗 布姐 伯爵 術尼祿 教授
今年中艷后
定係唔係排名係讀後感個啲我已經唔知有冇發生過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞