[LIHKG] Galgame推薦及討論區 39 兼 除夕點名區

1001 回覆
4 Like 4 Dislike

⁠ ⁠

有請gal台gay佬Husky致辭先

歡迎黎到galgame post,記得唔好同我搶老婆 thx

以下係腳膠部部長鈴木佳奈(P)致辭時間

gal台腳膠分部長鄭重聲明踐踏play乃腳膠玩法之中不可分裂的一部分,本分部正告哈士奇,任何企圖破壞腳膠社會繁榮穩定、阻礙腳膠發展的圖謀都不會得逞,到頭來只會搬起石頭砸自己的腳。對於哈士奇干涉腳膠內政、損害腳膠利益的行徑,本分部必將採取有力措施堅決反制。任何人都不要低估腳膠部維護主權、安全、發展利益的堅定決心。腳膠部堅持對外開放,互利共贏,同世界分享玩腳發展的機遇。

NO, I am腳膠

下位,有請某蘿莉部部員致辭

唔講咁多,以圖為敬

問: 腳膠易唔易做?

答: https://lih.kg/nMMQcgX

問: 七海巴真係炒左車?

答:

問: Are you Lolicon?

yes i am

loli is cute

By持續比牙井關心嘅Husky

問: 玩拔作忍唔到要打J點算?

答:

識玩一定係同男主一齊射

每個H scene都起碼射夠一次

射完回一陣氣

即刻飛去下個scene再打過

By刀哥

問: 點樣玩拔作先係最好?

答:

By炒車七海

問: 新人入唔入得?

答:

巴打既話呢度啲人好歡迎你交流下

好多都係gay

By刀哥

真 我不嬲都覺得gay佬好撚正

By持續比牙井關心嘅Husky

以下開放gal佬討論:

最左手邊我既

By小坂井綾

無限中出

By鹿島理々(自稱非gay) ⁠

唔通想屌埋又話你知咩

By鹿島理々(自稱非gay) ⁠

呢個就真係想屌到佢落唔到床啦

By市ヶ谷有咲

以下位置,請各位放低1蚊跟機

我唔買全特典就比雷劈

多出黎個幾隻GAME本體100蚊一隻放比你地(笑

By小坂井綾

Sorry,放錯圖

呢張先岩

Sorry,又錯

如果出咗一隻全動態人妻母系gal

我幫呢度全部巴打買又點話

By超執刀

坐等閃閃找數

蒼彼是但搵條女對腳都有排玩,左面個pose怕怕醜醜咁既樣,臉紅之餘仲屈住隻腳指

構圖又正,除到一半既底底同條裙好想同佢除埋落種

對襪d皺痕同陰影位又畫得好

痴撚線連攬枕圖都咁注重細節,真係好癲

By佳奈助
推到全特找數
戀選HR轉左engine 終於唔用舊果個on9 engine

開setting 我以為開錯左蒼彼

同埋唔洗再玩一周目
旧版と違って初回のルート制限等が無いので最初から自由に攻略可能。一部あった強制オートモードも削除されています。
旧版と違って誰かのENDを1つ見ればExtraは開放されます。
都應該唔會再玩返
佢地都知咁做黑人憎
蒼彼HR final好似都唔同左
FINALシナリオは2回目以降は最初からプレイする時に選択肢してプレイすることが可能です。

留名
良心發現
Final係決賽定晶也同老師一齊飛果段?
yes

HD版連PSP堆CG都有?
係 呢part直接插左入第3個h scene最頭
直入scene先發現 原來仲多左part 但冇放係CG mode....
Cls
lm
屌 假4K
入面D圖全部1080P黎既
LM

咁就又毒左一年
無得再伏人去玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞