天華百劍斬 -31- 蘿莉影水心子登場 + 10日連續送10抽

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
一定冇呢隻要月費咪玩第2隻
可能城娘 花騎嗰啲
最玩得過我覺得係 alice gear agies
人設我覺得天華百劍係揾唔到第二隻

而家啲game多數都整3D
2D有咁既quality仲有劇情全語音真係冇
開服玩到而家終於要執
其實有時真係覺得個p太有愛太過有良心,
喺咁嘅情況下撐到4年真係唔話得,
點都好都感謝隻驚帶畀我嘅愉快時光
但如果抽走啲裝用SR角取代 咁我寧願佢放裝入去
呢隻到依家都未執算奇蹟
我第一隻玩到執嘅GAME
我都係
DMM game呢d高危反而仲長命

最後一個活動
本身想抽到保底 最後99出咗

俾遊戲拖累既Artwork
執笠都仲係咁西既中獎率

似係5月營收冇起息然後6月俾股東殺驚
整哩個event嗰陣應該仲未知道要執
角川應該唔會畀呢個ip收皮住
等新驚
最後都要井
真 ip有得做
角色係有魅力 但要換主角
揾江雪 小夜 鬼神丸 菊一 水心子 水神 等等擔正 城和泉氣牆真係太弱

同埋開發天華百劍嗰陣選用依家哩款criware既game engine已經大錯特錯 同時代產物有公主同艦B 人地明顯行得順好多

最後希望聲優 負責劇本 SD 人設既員工繼續努力並且有好既發展
老MKproducer唔該收皮 返屋企食金幣 你唔係攪遊戲既材料
資源時間分配去咗攪電台音樂同食金幣 少少都唔肯放落gameplay本身 一尾喺度靠燃燒玩家對角色既愛做燃料 由你無恥到講話設計新敵人對營收冇幫助嗰刻 你成個人連埋隻game已經冇得救
https://gamerch.com/tenkahyakken-zan/entry/93591#1$M0quKPeLSK2q9Ncu8vZ30XfMLzfICDbP0kcG2kAMAA==
結果兩個AC加埋定常UR差大三原 山伏国広 禡祭剣 愛染国俊 熊野三所権現長光 鷹の巣宗近
本身仲期待緊今年有乜合作
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞