天華百劍斬 -31- 蘿莉影水心子登場 + 10日連續送10抽

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
估唔到
之前心雄想搞電莖,點知整左垃圾出嚟
成隻game9 成時間都係用緊影老母/黑肉,希望臨尾呢段時間可以用到多d其他角色發掘下樂趣啦
唉 對呢隻驚真係又愛又恨
btw 隻驚執左 就冇左個固定地方見你地

估唔到會執⋯雖然自己都棄咗9成⋯

第一次玩game玩到摺⋯唔捨得
希望你能夠喺8/16前多啲同おいちちゃん一齊玩
尋晚錄返晒d語音表情
動作太多組合好難搞
一係臨執前哩段時間cap定全部角色既圖

然後逐日慢慢喺最後一個新post度貼 作為最後既紀念

大家都可以幫手

有個咁既event 唔知你圖鑑有冇
有呀,打完拎個波
做咩要撻你d老婆咁恐怖
係咪太佛無人課所以要執柒
有offline版既機會勁低

間公司寫程式技術好弱雞 平時整少少更新都要一年半載

而家臨笠肯定更加冇人做野 仲要得2個月時間 點會交到貨
營運係佛 送抽送石送自選 個個月送高質skin
但我唔認為係主要死因

最致命應該係gameplay空洞
唔能夠吸引到人keep,住玩

一直長時間都係靠玩家用愛發電式課金 大部分玩家都係登入黨
嗰刻真係轉捩點

當年人氣算唔錯 仲攪到live event

如果唔係痴鬼線整食金幣而係整pvp 肯定多啲人課 始終等玩家鬥玩家先係最慳水慳力又最賺錢
其實同格林筆記好似
第一隻玩到摺埋既game ,自己反而覺得有啲突然,因為啱啱先出天叢雲劍都幾好評。

前幾年未有疫情時去過comic 茄都有活動而且好多人拎住天華既紙袋。

個陣雄心壯志重諗住儲齊5劍,最後都係差把數珠丸。
真,課長無得屈你班友機。隻game雖然好難抽但抽到一次隻角就一了百了。唔似其他game 要瘋狂中同一隻。
其實搞月費有無得諗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞