轉生成為阿樂 中篇

122 回覆
9 Like 0 Dislike

冇人死,去娜美星做乜

係喎 不過實作到有原因去
唔係悟空超西都變唔到 跟住就斯路篇

依加阿樂偷緊悟空d exp 悟空對比達呢一戰已經少左一次頻死,又冇左去娜美星既重力訓練,根本連特戰隊都唔夠打
如果菲利係娜美星許唔到願,下個目標就係地球 = bad ending

斯路同布歐都有計阻左佢地出現
但菲利

可能趁佢未變身得53萬先打爆佢

斯路都阻唔到,斯路係第二條TIMELINE度來,點阻。

提早拆咗17 18 號就得
第一階斯路好廢

第一階段廢極都可以撳住魔童黎打
學前面巴打咁講
斯路一定要係蛋時期ko佢

無菲利dna斯路好廢
浪費咗娜美星粒龍珠LOR我覺得。點會靜係許願返地球。

我既話到時菲莉篇就冇得用
可能係伏線

冇人死,去娜美星做乜

依加阿樂偷緊悟空d exp 悟空對比達呢一戰已經少左一次頻死,又冇左去娜美星既重力訓練,根本連特戰隊都唔夠打
如果菲利係娜美星許唔到願,下個目標就係地球 = bad ending

但菲利

第一階斯路好廢

一早搞掂人造人 唔會有人死
唔洗發明時光機 都唔會有大杜同未來斯路番過去啦

冇人死,去娜美星做乜

但菲利

第一階斯路好廢

第一階段廢極都可以撳住魔童黎打
學前面巴打咁講
斯路一定要係蛋時期ko佢

撳住魔童打係吸滿哂人類精血先係
第一次見面魔童留哂力
同埋學樓上講事先去時光機度殺佢隻卵咪得
其實同界王神做交易有無得諗 同佢講布歐蛋位置換佢殺菲利
問第幾次,下條友應該係死亡輪迴

點搵界王神
暫時一個bug係
阿樂唔講娜美星話都可以令娜美星神龍實現佢願望

點搵界王神

屌 又係喎 不過唔知用龍珠得唔得

點搵界王神

我咪話用龍珠去界王神界直接整爛把Z神劍,call老界王神升LV
其實佢唔再參戰咪得囉

佢都知悟空果d會一路救地球

我係佢就去做土皇帝算
其實佢唔再參戰咪得囉

我係佢就去做土皇帝算

佢唔想比柒達搶走莊子
其實佢唔再參戰咪得囉

我係佢就去做土皇帝算

佢唔想比柒達搶走莊子

同埋佢唔想成日死
其實佢唔再參戰咪得囉

我係佢就去做土皇帝算

佢唔想比柒達搶走莊子

正史係佢花心在先姐

點搵界王神

我咪話用龍珠去界王神界直接整爛把Z神劍,call老界王神升LV

講真升左都應該廢過菲利

佢都有講之後既敵人點練地球人都唔係對手

直接叫神龍轉生做布洛尼啦
話唔定轉個頭悟空心臟病發死呢
無人送藥
暫時一個bug係

尼路幫佢架
暫時一個bug係

尼路幫佢架

柒左 睇漏左神龍直接應阿樂個願望
不過問題其實唔大
合體咪得囉
有套同人講悟空恢復撒亞人本性先正
有套同人講悟空恢復撒亞人本性先正

轉生阿樂呢套個作者擺喺pixiv嘅同人漫都唔錯
講假如當年送去地球嘅係比達
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞