轉生成為阿樂 中篇

122 回覆
9 Like 0 Dislike
打魔王有無勝算
其實魔童同天神合體都有超一實力嘅(無記錯)

順手殺埋19 20號 同 斯路蛋

布歐蛋就封係精神時間房就得

即係最大敵人係單布拿

無比達無魔人布歐

即係最大敵人係單布拿

無比達無魔人布歐

講緊魔界之王
岩岩諗到,去界王神界直接整爛把劍搵老界王神升lv咪得,洗乜搞咁多野

即係最大敵人係單布拿

無比達無魔人布歐

講緊魔界之王
岩岩諗到,去界王神界直接整爛把劍搵老界王神升lv咪得,洗乜搞咁多野

阿樂點去到界王神界?

即係最大敵人係單布拿

無比達無魔人布歐

講緊魔界之王

阿樂點去到界王神界?

龍珠
同人講係鳥山明畫應該有人信, 似到

最正係轉生前完全唔同畫風

其實好多外國同人畫手都畫到

其實係太經典太出名 而且唔算好複雜 學到都正常

即係最大敵人係單布拿

無比達無魔人布歐

講緊魔界之王

阿樂點去到界王神界?

界王神遲早會去地球⋯
問題係達布拉係冇解⋯
一開始就超二級數

當初佢地嚟係因為有超西係地球 想吸能量 依家都無超西

即係最大敵人係單布拿

無比達無魔人布歐

講緊魔界之王

阿樂點去到界王神界?

界王神遲早會去地球⋯
問題係達布拉係冇解⋯
一開始就超二級數

第一大難關無超西點打菲利

其實好多外國同人畫手都畫到

其實係太經典太出名 而且唔算好複雜 學到都正常

其實唔難

即係最大敵人係單布拿

無比達無魔人布歐

講緊魔界之王

阿樂點去到界王神界?

界王神遲早會去地球⋯
問題係達布拉係冇解⋯
一開始就超二級數

唔係⋯
佢地根本唔知地球有咁勁既人
達布拉講過幾百年前黎過detect唔到⋯

黎地球只因布歐蛋係地球

咁開戰嘅原因係乜嘢先

即係最大敵人係單布拿

無比達無魔人布歐

講緊魔界之王

阿樂點去到界王神界?

界王神遲早會去地球⋯
問題係達布拉係冇解⋯
一開始就超二級數

第一大難關無超西點打菲利

唔去搞菲利咪無事
而家最緊要殺左基洛博士先, 拎佢D人造人資料比莊子研究, 再改造阿樂成為人造人

改造成人造人都得喎
而家最緊要殺左基洛博士先, 拎佢D人造人資料比莊子研究, 再改造阿樂成為人造人

改造成人造人都得喎

咁呀樂至少都有超西水平

你好似有上小站論壇?
唔係好記得你係邊個

你都係唔好知啦 少左上啦
其實無超西就無超西data 堆人造人唔會勁得去邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞