屯門皮膚科醫生

88 回覆
3 Like 0 Dislike
搭單問下 我而家皮膚無乜問題 係生咗粒好大嘅石頭瘡個零星期都未消
想問下你講個間診所會唔會有消痘針個啲打
上網睇話呢啲好大嘅石頭瘡要打消痘針先有機會好
應該無,我就係睇依間,佢同我講咗三個treatment,無消痘針,不過我之前都無聽過依樣嘢?你喺邊到search返嚟?
陳鳴偉醫生
陳皮醫生嘅產品香港有得賣?之前喺YouTube都有睇有人介紹過佢
想問樓主醫生係咪開左抗生素俾你?一星期藥幾錢?
我之前睇李卓鴻,一星期抗生素+外用a酸要900
佢開嗰隻好似叫四環素,無記錯係抗生素嚟
仲有兩隻搽嘅藥,但應該無a酸成份(?)我唔係幾sure
好似係440
最後你睇邊個?
想問下絲打依家情況點 有冇改善
想問吓而家情況點 有冇改善
改善好多啦 戒左好多不必要護膚品
唔好意思 想問下而家點樣啊 好番曬未 我都想搵啲平平地既醫生
sorry今日先見到,我已經唔係香港了但下星期又要去睇皮膚科,係我依個po之後第二次睇不過我嗰陣睇個醫生都係開搽嘅藥比我,有好到小小,但之後啲暗粒都係keep住生,依排下巴仲特別多,今次會睇皮膚科醫生

香港睇嗰個都係普通家庭醫生嚟,如果你好嚴重嘅話都係睇皮膚科啦,一家要開食嘅藥先會清到尾(根據我朋友嘅經驗)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞