屯門皮膚科醫生

88 回覆
3 Like 0 Dislike
佢只係讀皮膚科文憑 唔係學士碩士專科
唔可以係皮膚專科
我仲有對比圖係度我本身成塊面豬無端端爆曬瘡
Why ar 我幾中意佢 講野好爽快
睇過 好快手
你睇乜?
暗瘡
我食A 酸佢乜野副作用都冇講 expect 我知哂咁
而且佢又唔跟formula 得睇佢都係貪佢平 而且可以配藥
我教係之前食過既 睇佢都係拎藥 同埋佢建議我長期食 低劑量 5mg 10mg
所以佢得個平字,不過咁既價錢,又係專科都係唔好要求太多
你想要多啲意見? 我睇過中環 顧立誠 都唔錯
頂多5x幾
我都知佢唔錯,問題係冇錢
其實我睇過幾個貴同平 對比下何家強真心唔錯 問佢野 都有問必答 好抵睇 同埋我都有問佢毛孔同啲洞點處理 好幾個醫生都話唔嚴重就唔好浪費錢 同埋食a酸都會幫到你膠原蛋白增生
佢好似google 咁囉 但係佢唔會主動同你講有咩要注意 果啲
不過咁既價錢有咁既質素真係好抵
都明既 btw 我都係聽啲醫生講話啲闊太有啲會食低劑量既a酸 keep住膠原蛋白同美白
搭單想問下有無推薦邊個睇頭瘡好啲
絲打最後係咪有睇李卓鴻? 睇成點?
無呀,去咗睇第二位醫生,食咗一個星期藥,之前一直生個位好返,不過有印要慢慢消

因為我面原本就唔係好嚴重,我食完醫生開比我嘅藥之後都無去覆診,但係嗰個位到依加都無復發,不過諗緊要唔要再去睇多一次,但睇背
想問下睇咗邊個醫生
想講最近個零星期生咗粒大嘅石頭瘡消唔到
搭單問下有無得搞 見人話打咩消痘針
不過想同絲打推薦台灣一個醫生叫陳皮 search輕鬆美膚就有佢寫嘅一啲嘢
我就跟佢講嘅嘢做加有用佢啲產品 呢幾個月好咗好多 而家成塊面得個粒石頭瘡
我係以前主要生額頭 鼻 同下爬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞